• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lorenzo καταλαβαίνει τον Vinales
Και τα προβλήματα του τελευταίου στις εκκινήσεις
Νέα 25/04/2019 - 11:46

Ήδη από την περσινή σεζόν, ο Maverick Vinales αντιμετώπιζε δυσκολίες στους πρώτους γύρους του Αγώνα.

 

Εκεί έχανε αρκετό έδαφος ο Ισπανός, ο οποίος και φέτος δεν ήταν καλός στους πρώτους γύρους σε Qatar και Αργεντινή.

 

Πάντα όμως, από τα μισά του Αγώνα και μετά, ο Vinales είχε ρυθμό αντίστοιχο με αυτόν των πρώτων. Ωστόσο αυτοί είχαν απομακρυνθεί πλέον αρκετά…

 

Ο Jorge Lorenzo λέει ότι καταλαβαίνει τα προβλήματα του συμπατριώτη του, μιας και ο ίδιος αντιμετώπιζε παρόμοιες δυσκολίες στην αρχή της καριέρας του.

 

«Τον καταλαβαίνω που έχει δυσκολίες με το συμπλέκτη. Δεν έχει σημασία αν είναι στην πρώτη σειρά… πάντα χάνει θέσεις», σχολίαζε ο Lorenzo.

 

«Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα στην αρχή της καριέρας μου. Έπαιρνα pole ή θέση στην πρώτη σειρά και μετά έχανα λόγω κακής εκκίνησης».

 

«Είχα διαφορετικές γραμμές από τους άλλους και όταν είσαι πίσω από άλλους πρέπει να φρενάρεις λίγο πιο νωρίς, για να υπάρχει ένας χώρος ασφαλείας».

 

«Κι έτσι χάνεις χρόνο… δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Πιθανότατα αυτό συμβαίνει με τον Maverick. Προτιμά να είναι μόνος του και να οδηγεί την κούρσα».

 

Ο Vinales είχε επισημάνει μετά το Grand Prix της Αργεντινής ότι πρέπει ν’ αλλάξει τις γραμμές του στην αρχή του Αγώνα, ώστε να μπορεί να προσπερνά τους αντιπάλους του.

Επόμενο άρθρο »

Aleix: Είμαι για βάθρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Oliveira: Α λα Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα