• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Α λα Marquez!
Έτσι πρέπει να οδηγείς την ΚΤΜ
Νέα 25/04/2019 - 11:07

Ένας από τους rookies της μεγάλης κατηγορίας που έχει εντυπωσιάσει φέτος, είναι δίχως αμφιβολία ο Miguel Oliveira.

 

Ο Πορτογάλος, αν και σε μια δύσκολη μοτοσυκλέτα, όπως είναι αυτή της KTM, έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς στα 2 από τα 3 πρώτα Grand Prix.

 

Ένα από τα πλεονεκτήματα που έχει, έναντι του Johann Zarco για παράδειγμα, είναι το γεγονός ότι δεν είχε πρότερη εμπειρία οδήγησης άλλης μοτοσυκλέτας MotoGP.

 

Ο Πορτογάλος μίλησε για την RC16, τη μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ, χαρακτηρίζοντάς την πολύ επιθετική και μια μοτοσυκλέτα που πρέπει να την οδηγεί κανείς με το στυλ του Marquez.

 

«Ένα πλεονέκτημα που έχω, είναι το ότι δεν την συγκρίνω με κάποια άλλη μοτοσυκλέτα της μεγάλης κατηγορίας», σχολίαζε ο Oliveira στο motogp.com.

 

«Για τον Zarco όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα, επειδή είχε οδηγήσει άλλη μοτοσυκλέτα κι είχε συνηθίσει σε ένα άλλο στυλ».

 

«Νομίζω ότι θέλει έναν πιο επιθετικό τρόπο οδήγησης, όπως βλέπουμε τον Pol στα φρένα, μιας και δεν είναι εύκολο να τη βάλεις σωστά στη στροφή».

 

«Αυτός είναι ένας τρόπος να την οδηγείς… περισσότερο με το στυλ του Marquez».

 

Ο Pol Espargaro είναι ο πιο έμπειρος οδηγός της ΚΤΜ, έχοντας οδηγήσει την RC16 τα προηγούμενα τρία χρόνια. Ιδού τι είχε να πει:

 

«Έχουμε καλύτερη πρόσφυση και παρά το ότι δεν στρίβει όπως θέλουμε, έχει βελτιωθεί αρκετά και σ’ αυτόν τον τομέα σε σχέση με πέρυσι».

 

«Σε γενικές γραμμές το όλο πακέτο είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με το 2018. Αλλά ακόμα χάνουμε σημαντικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό».

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo καταλαβαίνει τον Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

H ομάδα του Σταύρου Τριντή για το 2019

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα