• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To «κουτάλι» της Aprilia
Έκανε την εμφάνισή του στην COTA
Νέα 24/04/2019 - 11:47

Η Aprilia παρουσίασε τη δική της εκδοχή του περιβόητου πια «κουταλιού» στην πίστα του Τέξας, στις Η.Π.Α.

 

Αυτό δεν έγινε κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου, αλλά μετά – την Δευτέρα – καθώς η ομάδα έμεινε στην πίστα για ιδιωτικές δοκιμές.

 

Θυμίζουμε ότι ο Romano Albesiano είχε αποκαλύψει ότι η Aprilia πρώτη είχε παρουσιάσει τη δική της εκδοχή πριν ξεσπάσει ο «πόλεμος» με την Ducati.

 

Ωστόσο εκείνο το εξάρτημα που είχε παρουσιάσει στον Τεχνικό Διευθυντή, δεν πήρε την έγκριση. Τώρα τα πράγματα είναι, πλέον, διαφορετικά.

 

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν με την Ducati και τις ενστάσεις και τις εφέσεις, δεν χρειάζεται να πούμε ότι σε λίγο όλες οι μοτοσυκλέτες θα έχουν το δικό τους «κουτάλι».

 

Η λύση της Aprilia μοιάζει πολύ με το αντίστοιχο εξάρτημα της Ducati, μιας και αυτό αποτελείται από τρία «φτερά».

 

Αντίθετα αυτό της Honda, το οποίο δοκιμάστηκε λίγο από τον Marc Marquez στα ελεύθερα δοκιμαστικά του Τέξας, έχει μόνο ένα.

 

Απ’ ότι φαίνεται στην Aprilia είναι ικανοποιημένοι με τις δοκιμές και είναι αρκετά πιθανό να δούμε το «κουτάλι» τους στο GP της Jerez, στις 05 Μαΐου.

 

Την παραπάνω φωτογραφία έβγαλε ο συνεργάτης του περιοδικού μας MOTOGP WORLD - το τεύχος #98 του οποίου θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά μαζί με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος στις 04 Μαΐου στην ειδική τιμή των 3€ - ο Mat Oxley.

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow εναντίον Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Roberts: Ο Rossi με εκπλήσσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα