• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Roberts: Ο Rossi με εκπλήσσει!
Μόνος αντίπαλος του Marquez ο εαυτός του!
Νέα 24/04/2019 - 10:43

Στο Grand Prix του Τέξας σχεδόν όλοι οι μεγάλοι Αμερικανοί Πρωταθλητές έδωσαν το παρών: Kevin Schwantz, Wayne Rainey, Randy Mamola

 

Και φυσικά ο KennyThe KingRoberts, ο οποίος – παρά τα χρόνια του – παραμένει σε καλή κατάσταση και οι μοτοσυκλέτες συνεχίσουν ν’ αποτελούν μέρος της ζωής του.

 

«Ναι συνεχίζω και οδηγώ μια φορά το μήνα τουλάχιστον και πριν από ένα μήνα ήμουν στην Ιαπωνία για ένα ταξιδιωτικό», σχολίαζε.

 

Συνεχίζει και παρακολουθεί φανατικά το MotoGP και λέει για το Πρωτάθλημα:

 

«Είναι απίστευτο πραγματικά! Ποτέ δεν ήταν καλύτερο από πλευράς ταλέντων και μοτοσυκλετών. Είναι το καλύτερο σόου στον κόσμο».

 

Φυσικά τον ρώτησαν για τον Valentino Rossi:

 

«Πραγματικά με εκπλήσσει ο Valentino… νομίζω ότι και ο Rainey θα μπορούσε ν’ αγωνιζόταν σε τόσο μεγάλη ηλικία, αλλά τότε οι μοτοσυκλέτες ήταν άγριες».

 

«Χρειαζόταν πολύ μεγάλη δύναμη από τον οδηγό».

 

Για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, τον Marc Marquez, ο Roberts δεν έχει καμμία αμφιβολία:

 

«Ποιός μπορεί να νικήσει τον Marc; Μόνο ο ίδιος του ο εαυτός! Πρέπει να του ασκούν πίεση ώστε να κάνει το λάθος».

 

Μίλησε και για τους περισσότερους Αγώνες στο Ημερολόγιο, απόρροια του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει από πολλές χώρες να φιλοξενήσουν GP.

 

«Όταν αγωνιζόμουν στο χώμα έκανα πάνω από 19 Αγώνες το χρόνο. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πώς να σταματήσουν όταν όλοι θέλουν να κάνουν Αγώνα MotoGP

 

«Στις μέρες μας οι πιλότοι έχουν πιο εύκολη ζωή και κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Στις μέρες μου έφτιαχνα εγώ τη φόρμα… τη ζελατίνα! Και δεν το έκανα συχνά: είχα μόνο 2!»

Επόμενο άρθρο »

To «κουτάλι» της Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Η νέα Moto2;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα