• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Έχουμε μεγιστοποιήσει
Τη δυναμική μας με τη μοτοσυκλέτα
Νέα 16/04/2019 - 13:56

Αν και έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη του με τον Alvaro Bautista της Ducati, ο Jonathan Rea τονίζει ότι φεύγει ικανοποιημένος από το Assen.

 

Κι αυτό επειδή έφτασε στο μέγιστο την απόδοση της Kawasaki του στην Ολλανδία, κατακτώντας μια δεύτερη και μια τρίτη θέση στους δυο Αγώνες.

 

Στον πρώτο Αγώνα δεν κατάφερε, από την 8η θέση που ξεκίνησε, να πιάσει τον Bautista μπροστά και για 10η συνεχόμενη φορά τερμάτιζε δεύτερος.

 

Στο δεύτερο Αγώνα όμως, έκανε εκπληκτική εκκίνηση και γρήγορα βρέθηκε στην πρώτη θέση, όπου και προσπάθησε να μείνει μέχρι το τέλος.

 

Ωστόσο ο Bautista κατάφερε να τον προλάβει και να τον περάσει, ενώ στο τέλος έχασε τη μάχη της 2ης θέσης από τον Michael Van der Mark για μόλις 18χιλ.

 

«Πραγματικά νοιώθω ότι μεγιστοποιήσαμε τη δυναμική μας μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα το Σ/Κ εδώ. Ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Ακόμα και σ’ αυτό το κρύο, καταλάβαινα ότι η πρόσφυσή μας ήταν πολύ καλή. Όμως μετά τη φθορά των ελαστικών έχασα πρόσφυση κι η μοτοσυκλέτα έγινα πιο απαιτητική στην οδήγηση».

 

«Πέρα απ’ αυτό όμως, έμεινα εντυπωσιασμένος από τη δυναμική των ελαστικών και κατάφερα να είμαι σταθερός από την αρχή μέχρι τα μέσα του δεύτερου Αγώνα».

 

«Ένοιωθα καλά στις μάχες και πρέπει να πω ότι η ομάδα μου έδωσε μια καλή μοτοσυκλέτα για να παλέψω και να κρατήσω τη διαφορά μπροστά για λίγο».

 

«Το διασκέδασα σήμερα κι ένοιωθα λίγο σαν τον παλιό καλό καιρό στα Superbike με δυο μεγάλους Αγώνες σε μια ημέρα».

 

«Η μόνη διαφορά που ένοιωσα ήταν ότι είχα λιγότερο χρόνο για να φάω μεσημεριανό και να ετοιμαστώ για τον δεύτερο Αγώνα. Όχι κάτι το εξωπραγματικό όμως».

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Με ξάφνιασε!

« Προηγούμενο άρθρο

O Vinales και το μπέρδεμα στο Τέξας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα