• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Κάτι το θεαματικό!
Αυτό έπρεπε να κάνω απέναντι στον Rossi
Νέα 15/04/2019 - 17:13

Ο Alex Rins κατάφερε να πετύχει το βασικό του στόχο από την αρχή της σεζόν: να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Και το κατάφερε μόλις στο 3ο φετινό Grand Prix, με μια εξαιρετική παρουσία στο Τέξας, όπου και επιβλήθηκε του παιδικού του ήρωα, όπως είπε, του Valentino Rossi.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι φτάσαμε εδώ με πολλές θυσίες και προσπάθειες και – κυρίως – με σκληρή δουλειά».

 

«Όταν είδα ότι ο Valentino ήταν ενάμιση δευτερόλεπτο μπροστά, είπα από μέσα μου: πάμε Alex, τώρα είναι που πρέπει να κάνεις κάτι θεαματικό».

 

«Ξέρω ότι έχει εμπειρία και είναι δυνατός στις μάχες. Δυο γύρους πριν το τέλος όμως, έκανα ένα λάθος και πίστεψα ότι θα με περάσει. Όμως έκανε κι αυτός το ίδιο λάθος».

 

Ο τελευταίος γύρος του φάνηκε «…μεγάλος, πολύ μεγάλος! Ήξερα ότι είχα έναν οδηγό του επιπέδου του Valentino πίσω μου, αλλά δεν ήθελα να τα παρατήσω».

 

«Αυτή η νίκη είναι απίστευτη για τη Suzuki. Πέρυσι ήμασταν ανταγωνιστικοί και φέτος βελτιωθήκαμε κι άλλο. Ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

 

Τον ρώτησαν αν πιστεύει ότι με τη νίκη του αυτή, μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι του Τίτλου, κάτι για το οποίο δείχνουν σίγουροι οι Rossi και Marquez.

 

«Πρέπει να δουλέψεις για να κερδίζεις και θα κάνω τα πάντα για να είμαι μπροστά. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

 

Διπλωματική η απάντηση του Ισπανού, ο οποίος αρχίζει να σκέφτεται από τώρα τον επόμενο Αγώνα, μέσα στην πατρίδα του, την Jerez.

 

«Δεν ξέρω τι θα γίνει… είμαι χαρούμενος που κέρδισα εδώ, όπως και στην Moto2 και στην Moto3 και ευχαριστώ όλη την ομάδα για την υποστήριξή τους».

 

Η GSX-RR έδειξε ότι είναι στις κορυφαίες μοτοσυκλέτες.

 

«Έχουμε μια ισορροπημένη μοτοσυκλέτα που προσαρμόζεται καλά στις διάφορες πίστες. Είχαμε κάνει βήματα μπροστά και ειλικρινά πίστευα ότι ήρθε η ώρα της νίκης».

Επόμενο άρθρο »

Μέτα από ένα δύσκολο Σ. K. η ομάδα της Repsol Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Τεράστια ευκαιρία…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα