• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέξας MotoGP ΕΔ2: Ο Vinales νικά τον Marquez!
Dovi και Petrucci εκτός δεκάδας
Νέα 13/04/2019 - 00:48

Με έναν πολύ δυνατό τελευταίο γύρο στο 2:03,857 ο Maverick Vinales πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ2 και την κράτησε παρά την επίθεση του Marquez.

 

Ο τελευταίος προσπάθησε να κάνει τον καλύτερο χρόνο, αλλά τελικά έμεινε 44χιλ πίσω από τον συμπατριώτη του, στην πίστα του Τέξας που δεν έχει – ακόμα – γνωρίσει την ήττα.

 

Με τον τελευταίο του γύρο ο Valentino Rossi πήρε την 3η θέση και άφησε τέταρτο τον Jack Miller, ο οποίος ήταν πρώτος για λίγα λεπτά.

 

Περίπου δυόμιση δέκατα από την κορυφή ήταν ο Cal Crutchlow, που έκανε τον 5ο καλύτερο χρόνο, την ώρα που η Suzuki βελτίωνε την εικόνα της.

 

Το εργοστάσιο ήταν το μόνο εκτός δεκάδας το πρωί, στις ΕΔ1, αλλά το απόγευμα (ώρα Αμερικής) και χάρη στις προσπάθειες του Alex Rins, πήρε την 6η θέση.

 

Συνέχισε να εντυπωσιάζει στην Circuit of the Americas ο Pol Espargarο που κράτησε στη δεκάδα την KTM και στις ΕΔ2.

 

Με δεδομένο ότι αύριο περιμένουμε βροχές στην περιοχή του Τέξας, δεν αποκλείεται ο Ισπανός να έχει ήδη πάρει θέση στις ΚΑΤ2 από σήμερα!

 

Το ίδιο ισχύει για τον Franco Morbidelli, που κράτησε για λίγο πίσω του τον ομόσταυλό του, τον Fabio Quartararo.

 

Την τελευταία θέση της δεκάδας πήρε ο Pecco Bagnaia, που άφησε για 84χιλ πίσω του τον Andrea Dovizioso, με τον Petrux να είναι 13ος και πίσω από τον Joan Mir.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Assen: ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP ΕΔ1: Marquez & Vinales στην κορυφή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα