• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ακόμα πιο επικίνδυνος!
Ο Andrea Dovizioso φέτος
Νέα 08/04/2019 - 14:02

Ο Andrea Dovizioso ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με μια νίκη στο Qatar κι ένα βάθρο στην Termas de Rio Hondo της Αργεντινής.

 

Ειδικά το τελευταίο αποτέλεσμα, ήταν πάρα πολύ σημαντικό για τους κόκκινους και τον Dovi, σε μια πίστα που ανέκαθεν δυσκολεύει την Ducati.

 

Την περασμένη εβδομάδα, ο Marc Marquez μίλησε στο Sao Paulo όπου βρισκόταν και παραδέχτηκε ότι ο αντίπαλός του δείχνει πιο επικίνδυνος φέτος.

 

«Ο Dovizioso είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου και προέρχεται από δυο καλά χρόνια. Η Yamaha κι ο Valentino δεν είναι τόσο σταθεροί, αλλά μπορούν να είναι γρήγοροι».

 

«Το περίεργο είναι ότι κάθε χρόνο είναι τα ίδια ονόματα… πέρυσι ήμουν εγώ, ο Valentino κι ο Dovi και τώρα πάλι τα ίδια ονόματα».

 

Συνεχίζοντας για τον Dovi, είπε: «Νομίζω ότι βελτιώνεται στα αδύναμα σημεία του. Τα δυο προηγούμενα χρόνια είχε χάσει πολλούς βαθμούς σε 2-3 πίστες».

 

«Έχει δουλέψει πολύ σ’ αυτό και τώρα είναι καλύτερος, πιο σταθερός. Κι αυτό τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο για τον Τίτλο».

 

«Το ίδιο έχω καταφέρει κι εγώ τα τελευταία χρόνια. Μάθαμε πώς να υπομένουμε τις δυσκολίες σε ορισμένες πίστες, αλλά και πότε να κάνουμε την επίθεσή μας».


«Το ίδιο και φέτος… πρέπει να έχεις την ταχύτητα, αλλά και το κρύο αίμα και να προσπαθείς να μην πέφτεις σε καμμία πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Οι οδηγοί μπροστά μου είναι Πρωταθλητές

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Χάνει το Austin o Bulega

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα