• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Aleix κέρδισε τον Pol
«Έπρεπε να του δείξω τα χαρτιά μου»
Νέα 03/04/2019 - 17:44

Στην παγίδα του αδερφού του, Aleix, έπεσε ο Pol Espargaro της ΚΤΜ, χάνοντας στο τέλος τη μάχη για την 9η θέση από την Aprilia.

 

Ο Aleix έριξε το ρυθμό του στο τέλος και δελέασε τον Pol να τον περάσει, με τον τελευταίο να ανησυχεί και για τον ανεβασμένο Miguel Oliveira.

 

Έτσι προσπέρασε τον αδερφό του, μόνο και μόνο για να τον νικήσει ο Aleix με μια ωραία κίνηση στον τελευταίο γύρο.

 

«Τον είδα ότι στους τελευταίους γύρους χαλάρωσε. Ήξερα ότι με περίμενε, σαν να ήθελε να τον περάσω γιατί ξέρει ότι είμαι καλός στους τελευταίους γύρους».

 

«Ήθελα να ήμουν πίσω του στον τελευταίο γύρο και μετά να δώσουμε μάχη και αν γινόταν έτσι ήξερα ότι θα κέρδιζα», σχολίαζε ο Pol Espargaro.

 

«Το θέμα ήταν ότι είχα τον Miguel να έρχεται με φόρα κι αν έμενα πίσω από τον Aleix θα με πέρναγε και μετά θα ήταν δύσκολο να κερδίσω τη μάχη».

 

«Έτσι έπρεπε να τον περάσω και να του δείξω τα χαρτιά μου… είδε που ήμουν δυνατός κι εκεί που με πέρασε δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

 

«Νομίζω όμως ότι έπρεπε να το κάνω για να κρατήσω τη θέση μου στη δεκάδα».

 

Πέρυσι η KTM κέρδισε στους Κατασκευαστές την Aprilia, όμως φέτος – όπως λέει ο Pol Espargaro – η μεταξύ τους μάχη δεν θα είναι εύκολη.

 

«Είναι λίγο καλύτεροι από εμάς στους πρώτους Γύρους. Έχουν καλύτερη πρόσφυση και καλύτερο κινητήρα. Ο αδερφός μου με περνούσε στην ευθεία».

 

«Το ξέραμε όμως ότι στους πρώτους Αγώνες θα ήταν δύσκολα. Τώρα από την Jerez και μετά, η απόδοσή μας θα είναι πολύ καλύτερη».

 

Η αισιοδοξία του για την απόδοση της ΚΤΜ από την Jerez και μετά, οφείλεται και στο ότι περιμένει νέα εξαρτήματα από το εργοστάσιο στην Ισπανία.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Επιστρέφει η Ten Kate

« Προηγούμενο άρθρο

Πολύτιμα μαθήματα για Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα