• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολύτιμα μαθήματα για Quartararo
Στο πώς να αγωνίζεται με γεμάτο ντεπόζιτο
Νέα 03/04/2019 - 12:05

Μετά το λάθος του στο Qatar και την απογοήτευση που έχασε ένα καλό αποτέλεσμα, ο Fabio Quartararo πήρε τους πρώτους του βαθμούς στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Γάλλος ξεκίνησε από την 7η θέση τον Αγώνα, αλλά έχασε λίγο έδαφος στην αρχή, καθώς έδινε μάχες με τους άλλους με γεμάτο ντεπόζιτο.

 

Το γεγονός αυτό ήταν, όπως παραδέχτηκε ο Quartararo, μια πολύτιμη εμπειρία για τον ίδιο, για να μάθει πώς να διαχειρίζεται τη μοτοσυκλέτα του όταν είναι γεμάτη με βενζίνη.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που πετύχαμε. Ανησυχούσα πριν φτάσουμε εδώ, διότι δεν κάναμε κάποιο τεστ και πάντα, στις μικρές κατηγορίες, με δυσκόλευε αυτή η πίστα».

 

«Κι αν το συγκρίνω με το Qatar, εδώ ξεκίνησα από το grid! Δεν έκανα άσχημη εκκίνηση, αλλά στους πρώτους γύρους δυσκολεύτηκα».

 

«Ο λόγος ήταν ότι για πρώτη φορά ήμουν σε ένα γκρουπ οδηγών να δίνω μάχες με γεμάτο ντεπόζιτο. Έμαθα πολλά όμως».

 

«Έκανα κάποια λάθη, αλλά έμαθα, όπως όταν φρέναρα σε κάποια σημεία με τον ίδιο τρόπο που το έκανα στις ΕΔ3, αλλά τότε είχα 10 λίτρα λιγότερο καύσιμο».

 

«Έτσι έφευγα όλο μπροστά… αλλά είναι καλό να τα κάνουμε τώρα τα λάθη και όχι στο τέλος της σεζόν».

 

Ο Fabio κρατούσε την 10η θέση για το μεγαλύτερο διάστημα του Αγώνα, αλλά τερμάτισε 8ος λόγω της πτώσης των Morbidelli-Vinales.

 

Πλέον ετοιμάζεται για το Τέξας και την πίστα εκεί, που όπως λέει είναι: «…πιο δύσκολη να τη μάθεις, σε σχέση με την Termas».

 

«Πρέπει να δουλέψουμε όπως εδώ, που η ομάδα μου έλεγε να μην ανησυχώ αν είμαι 20ος ή 18ος στις ΕΔ1, αλλά να είμαι συγκεντρωμένος στην οδήγηση και στο να μάθω την πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Ο Aleix κέρδισε τον Pol

« Προηγούμενο άρθρο

Baldassarri: Έχω καταφέρει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα