• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: «Απίστευτος Αγώνας»
Ήταν σίγουρος για το βάθρο, αλλά...
Νέα 03/04/2019 - 11:22

Με τον εαυτό του και τις πολύ άσχημες κατατακτήριες του Σαββάτου τα έβαλε ο Alex Rins, ο οποίος έδειξε το καλό του πρόσωπο στον Αγώνα της Κυριακής.

 

Ο 23χρονος είχε κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζει «απίστευτο» τον Αγώνα που έκανε, μιας και από την 16η θέση του grid, γρήγορα ανέβηκε στην 8η θέση.

 

Εκεί όμως βρήκε έναν πολύ δυνατό Danilo Petrucci.

 

Η Ducati δεν είναι μια εύκολη μοτοσυκλέτα για να προσπεράσεις και το έργο του Rins έγινε ακόμα πιο δύσκολο λόγω της ικανότητας του αντιπάλου του στα φρένα.

 

Τελικά τον πέρασε, αλλά έχασε πολύ χρόνο. Ο Rins ήταν βέβαιος ότι αν δεν ξεκινούσε από τόσο πίσω, θα ήταν στις μάχες για τη 2η θέση με τον Vale και τον Dovi.

 

«Κάναμε απίστευτο Αγώνα και το μόνο που έλειπε για να πάρουμε το βάθρο, ήταν μια καλύτερη θέση στις κατατακτήριες».

 

«Θα μπορούσα να ήμουν με τους μπροστά. Όχι με τον Marquez, αλλά εκεί με τους Valentino και Dovi».

 

Τα θετικά της Κυριακής ήταν ότι ο Rins και η Suzuki εδραιώνονται στις μπροστά θέσεις, μιας και αυτός ήταν ο 9ος στη σειρά Αγώνας του Ισπανού μέσα στην εξάδα.

 

«Κάναμε καλό Αγώνα αν και η πίστα γλίστραγε περισσότερο από χτες. Ήταν εύκολο να κάνεις το λάθος. Εμείς κάναμε τον Αγώνα μας πάντως και προσπεράσαμε αρκετούς, κάτι όχι εύκολο εδώ».

 

«Κρίμα μόνο που χάσαμε πολύ χρόνο πίσω από τον Petrucci. Λόγω της ταχύτητας της Ducati, έμεινα 8 γύρους πίσω του. Αλλά φρέναρε, όπως κι ο Miller, πολύ δυνατά».

 

Μήπως έκανε κάποιες αλλαγές που τον βοήθησαν για τον Αγώνα;

 

«Ειλικρινά δεν αλλάξαμε πολλά. Λίγο το στήσιμο και κάποια πράγματα στην ανάρτηση. Είχαμε περίπου τον ίδιο ρυθμό όπως και στις ΕΔ4».

 

«Την ημέρα του Αγώνα έχεις κίνητρο κι εξαιτίας αυτού κέρδισα πολλές θέσεις. Είμαι χαρούμενος κι ανυπομονώ για το Τέξας».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: 23 χρόνια μετά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα