• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αργεντινή Moto2: Αγώνας (ανανεωμένο)
2 στα 2 για τον Baldassarri!
Νέα 31/03/2019 - 14:04

Τα κατάφερε στο τέλος ο Lorenzo Baldassarri και διπλασίασε τις νίκες του στο σημερινό Αγώνα της Αργεντινής.

 

Ένας Αγώνας που ξεκίνησε εφιαλτικά για τον Xavi Vierge. Ή καλύτερα που δεν ξεκίνησε ποτέ.

 

Ο Ισπανός, που είχε την pole, είδε τη μοτοσυκλέτα του να σβήνει προς το τέλος του γύρου προθέρμανσης. Δεν κατάφερε να τη βάλει μπροστά και δεν πήρε μέρος στον Αγώνα!

 

Ένας Αγώνας που είχε ωραίες μάχες, δυνατά προσπεράσματα, εκπλήξεις και έντονες συγκινήσεις μιας και σε κάποια σημεία του θύμιζε Αγώνα Moto3!

 

Ο Baldassarri, αν και είχε κάποια θέματα με το κιβώτιο ταχυτήτων του, έκανε μια διαφορά ασφαλείας στο τέλος και πήρε εύκολα, τελικά, τη νίκη ενώ πίσω του δίνονταν μάχες.

 

Δυνατό ρυθμό από την Παρασκευή είχε ο Remy Gardner και το επιβεβαίωσε στον Αγώνα, καταφέρνοντας να πάρει τελικά το 1ο βάθρο της καριέρας του!

 

Ήταν φανερά συγκινημένος στο parc ferme, έχοντας καταφέρει να πάρει αυτό που έχασε για 2χιλ στο Qatar: μια θέση στο βάθρο.

 

Μαζί τους ο Alex Marquez στο πρώτο του βάθρο για το 2019. Και ο Ισπανός έδωσε τις μάχες του και στο τέλος κράτησε τη ψυχραιμία του και μαζί την 3η θέση.

 

Λίγο πίσω του ο Iker Lecuona που ήταν πάρα πολύ καλός και μάλιστα κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης ΚΤΜ σήμερα!

 

Ο Lecuona νίκησε τον Binder που γλύτωσε από μια δύσκολη στιγμή χωρίς να πέσει, όταν τον χτύπησε από πίσω ο Tom Luthi.

 

Ο Luthi έπεσε κι έχασε την ευκαιρία να πάρει βαθμούς, ενώ ένα ακόμα μεγάλο όνομα της κατηγορίας, ο Sam Lowes, πλήρωσε ένα λάθος του με πτώση.

 

Να σημειώσουμε τη φανταστική εμφάνιση του Somkiat Chantra, ο οποίος στον 3ο του Αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πήρε θέση στη δεκάδα!

 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Ύστερα από απόφαση των Αγωνοδικών, που πλέον επικεφαλής είναι ο "Fast Freddie" Spencer, ο Brad Binder τιμωρήθηκε λόγω επικίνδυνης οδήγησης στον Αγώνα με αοτέλεσμα να χάσει την 5η θέση του και να είναι πλέον 6ος.

Επόμενο άρθρο »

Οι επιλογές που στοίχισαν στον Miller

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα