• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αργεντινή Moto3: Αγώνας
Φανταστικός ο Masia πήρε τη νίκη!
Νέα 31/03/2019 - 20:43

Σ’ έναν Αγώνα που οι 15 πρώτοι τερμάτισαν με διαφορά στα δυο δευτερόλεπτα μεταξύ τους, καταλαβαίνει κανείς πόσο σπουδαίες και συνεχείς ήταν οι μάχες.

 

Αυτός που κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τέλος ήταν ο Jaume Masia και ήταν η πρώτη νίκη του Ισπανού στην καριέρα του.

 

Το πρωί στο ζέσταμα είχε μια πτώση, αλλά την ξεπέρασε. Η εκκίνησή του στον Αγώνα ήταν πολύ άσχημη, αλλά ξεπέρασε κι αυτό το εμπόδιο.

 

Στο τέλος ήταν δυνατός και κατάφερε να σπάσει μια αρνητική παράδοση που δεν ήθελε, μέχρι τώρα, κανέναν οδηγό της Moto3 να κερδίζει από την pole τον Αγώνα της Αργεντινής.

 

Φανταστικός ο Jaume Masia, κράτησε πίσω του τον εξίσου φανταστικό Darryn Binder!

 

Ο Ν. Αφρικανός δεν πτοήθηκε που ξεκίνησε από την 20η θέση. Έδειξε πολύ δυνατός στα φρένα, έκανε έξυπνο αγώνα και στο τέλος θα μπορούσε και τη νίκη.

 

Την έχασε όμως για ένα δέκατο. Μαζί τους στο βάθρο των νικητών, για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Tony Arbolino.

 

Την τέταρτη θέση πήρε ο Niccolo Antonelli που ξεκινά με δυο αρκετά αποτελέσματα τη φετινή σεζόν, ένας ασταθής κατά το παρελθόν αναβάτης.

 

Η ΚΤΜ πήρε τη ρεβάνς από την ήττα της στο Qatar με τη νίκη του Masia, που ήταν παράλληλα και η πρώτη νίκη για την Bester Capital Dubai.

 

Ο Αγώνας ολοκληρώθηκε με τους 15 πρώτους να είναι στα 2 δευτερόλεπτα μεταξύ τους, που είναι ο 4ος Αγώνας στην ιστορία του Πρωταθλήματος με τόσο μικρή διαφορά.

 

Εν τω μεταξύ ο Kaito Toba πήρε την 10η θέση με αποτέλεσμα ο νικητής του Αγώνα στο Qatar να κρατήσει την πρώτη του θέση στη βαθμολογία.

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή MotoGP, Ζέσταμα: 1ος ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα