• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi και η Yamaha
"Δεν είμαστε όσο δυνατοί θα θέλαμε"
Νέα 29/03/2019 - 11:29

Τα μυστήρια αρέσουν στον Valentino Rossi, ο οποίος αποκάλυψε χτες ότι θα του άρεσε να γράφει αστυνομικά μυθιστορήματα με ανατροπές.

 

Αυτό απάντησε σε σχετική ερώτηση από τα social media, με τη συνέντευξη Τύπου να – όπως είθισται – να κλείνει με τέτοιες ερωτήσεις προς του οδηγούς.

 

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει και την περίπτωση της Yamaha με τα προβλήματά της, τα οποία συνεχίζουν και υπάρχουν για τον Vale.

 

«Θέλουμε να είμαστε πιο δυνατοί και πιο ανταγωνιστικοί, αλλά πολλά αλλάζουν από πίστα σε πίστα κι αυτή εδώ, η Termas, είναι περίεργη με τον καιρό, την άσφαλτο κτλ».

 

Το ότι ξεκίνησε από την 14η θέση στο Qatar, είχε και τα καλά του:

 

«Είχε ενδιαφέρον που ακολουθούσα τους άλλους. Ήμουν κοντά στον Maverick, στις Suzuki, στην Ducati και είδα κάποια πράγματα».

 

«Δεν είμαστε ακόμα όσο δυνατοί θα θέλαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στην έξοδο από τις στροφές, στην επιτάχυνση, αλλά και να εκμεταλλευόμαστε τα ελαστικά για να είμαστε γρήγοροι από την αρχή».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στη διαχείριση των ελαστικών. Στο Qatar δεν κάναμε κάτι παράξενο αλλά δυσκολευόμουν με το μπροστινό ελαστικό».

 

«Πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Αν είχαμε ξεκινήσει από πιο μπροστά, ίσως να ήμουν και πιο κοντά στο νικητή».

 

Για την υπόθεση με την Ducati είπε:

 

«Δεν παρακολούθησα τόσο πολύ το ζήτημα. Το σημαντικό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τους άλλους. Αν θα δούμε παρόμοιο φτερό στην Μ1; Σίγουρα είναι έξυπνη κίνηση ν’ αναλύσουμε το τι κάνει, αλλά δεν ξέρω τίποτα παραπάνω».

Επόμενο άρθρο »

Greek Social Media!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati στο όριο με την τεχνολογία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα