• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Greek Social Media!
Δράση με Αγώνες και προπονήσεις…
Νέα 29/03/2019 - 11:36

Μπορεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας να μην ξεκινάει ακόμα, όμως κάποιοι από τους Έλληνες οδηγούς είχαν αγωνιστική δράση το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Για την ακρίβεια, στις 22-24 Μαρτίου διοργανώθηκε στις Σέρρες ο πρώτος Αγώνας του Βαλκανικού Πρωταθλήματος και είχαμε 4 Ελληνικές συμμετοχές.

Ας ξεκινήσουμε από τον νικητή του δεύτερου Αγώνα, Δημήτρη Καρακώστα, ο οποίος κατάφερε να πάρει δύο βάθρα (μια 2η θέση και μια νίκη). Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 1:19.975 στην κατηγορία Supersport.

Εξίσου εκπληκτικά αποτελέσματα είχε και ο Χρήστος Παπανικολάου, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία SS300 και κατάφερε να πάρει νίκες και στους δύο Αγώνες.

Είχαμε ακόμα δύο συμμετοχές στην κατηγορία Superbike με τον περσινό Πρωταθλητή του Π.Π.Τ, Λευτέρη Πίππο και τον συναθλητή του, Γιώργο Μαρκεσσίνη.

Ο Λευτέρης Πίππος στον πρώτο Αγώνα ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου ενώ την Κυριακή δυστυχώς είχε μια πτώση και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον Αγώνα.

Παρόλα αυτά, όπως λέει, κρατάει τα θετικά από αυτό το τριήμερο και ανυπομονεί για τον επόμενο Αγώνα του.

 

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Μαρκεσσίνης κατάφερε να τερματίσει και στους δύο Αγώνες με πολύ καλά αποτελέσματα (7ος και 8ος ) μέσα από δυνατές μάχες.

Ταυτόχρονα είχε και την υποστήριξη των Ελλήνων συναθλητών του και πιο συγκεκριμένα του Δημήτρη Καρακώστα που όπως βλέπουμε ήταν δίπλα του στην σχάρα εκκίνησης.

Άλλα όπως είπαμε και στην αρχή, εκτός από Αγώνες, συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις!

Οι νεαροί μας Έλληνες οδηγοί ετοιμάζονται πυρετωδώς για την καινούργια σεζόν. Ο Βασίλης Παντελεάκης είχε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό για να κάνει με την καινούργια του μοτοσυκλέτα προπόνηση… Και όπως μας ενημέρωσε όλα πήγαν καλά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο τεστ με την νέα μου ομάδα η οποία δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να προσπαθεί να βρει τις καλύτερες ρυθμίσεις για τη μοτοσικλέτα μου. Στο τελευταίο session από τα επτά συνολικά που κάναμε βρήκαμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις και βελτίωσα πολύ το χρόνο μου και είμαι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες.Ευχαριστώ τη @cs_engine Και όλους μου τους χορηγούς που με στηρίζουν να πετύχω το καλύτερο αυτή τη χρονιά. @yamaha_racing_hellas @goulasgeorge1 @alivizatos.cars @ipone.gr @papastavrou_shops @extraproducts.tasoulis @tgsparts @bzrstickers @motograndprix_club @ministrymusichall @planetbikesgr @superbmotos_hellas @risecustomgear @civ.tv @fivegloves

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VasilisPanteleakis#3 (@vasilispanteleakis3) στις 24 Μάρ, 2019 στις 9:39 πμ PDT

 

Ενώ εδώ στην Ελλάδα, ο Γιάννης Περιστεράς συνεχίζει να προπονείτε υπό την επίβλεψη του πολυπρωταθλητή Σάκη Συνιώρη. Δεν σας κρύβουμε πως ανυπομονούμε να μάθουμε τα νέα του για την φετινή του Αγωνιστική πορεία!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feel your bike and ride it🏁🏁🏁 #siniorisracing #john41 #peristeras41 #risemotors #risecustom_gr #dunloptyres #yamahapapageorgiou #peristerastyres @peristeras

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Sinioris (@sakissinioris) στις 28 Μάρ, 2019 στις 10:23 πμ PDT

 

Αυτές ήταν οι καλύτερες δημοσιεύσεις της προηγούμενης εβδομάδας από τους Έλληνες οδηγούς. Εμείς θα είμαστε εδώ την επόμενη Παρασκευή με περισσότερα νέα από τα Social Media!

Επιμέλεια Social Media: Μαρία Καλογήρου

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi και η Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα