• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αργεντινή: Η συνέντευξη Τύπου
Ξεκινά ο δεύτερος Γύρος του Πρωταθλήματος
Νέα 28/03/2019 - 20:49

Η συνέντευξη Τύπου στην Αργεντινή ολοκληρώθηκε και όλα πλέον είναι έτοιμα για την έναρξη του δεύτερου Γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Πρώτος πήρε το λόγο ο νικητής του Qatar, ο Andrea Dovizioso, ο οποίος μίλησε για μια πίστα πολύ δύσκολη για τους κόκκινους.

 

«Πιστεύω ότι θα είμαι πιο ανταγωνιστικός από άλλες χρονιές και ειδικά από πέρυσι που δυσκολεύτηκα πολύ. Είναι ένας περίεργος Αγώνας αυτός και πρέπει να δούμε τις συνθήκες αύριο».

 

«Επιπλέον η Honda είναι πραγματικά πολύ ανταγωνιστική εδώ, όπως και η Yamaha. Δεν θα είναι εύκολο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, όμως στόχος μας είναι οι βαθμοί και το καλύτερο δυνατό».

 

Ο καιρός και οι συνθήκες απασχόλησαν και τον Marquez, ο οποίος υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη πίστα ταιριάζει πολύ στο στυλ του.

 

«Μου ταιριάζει αυτή η πίστα, στο στυλ μου, αλλά θα δούμε όλο το Σ/Κ πως θα είναι οι συνθήκες κι όλα αυτά», σχολίασε  ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Ποτέ δεν ξέρεις μ’ αυτές τις συνθήκες, όμως νοιώθω έτοιμος για κάθε περίσταση. Αν βρέχει θα βάλουμε τα βρόχινα, αν όχι θα βάλουμε τα σλικ και θα κυνηγήσουμε το βάθρο».

 

Κοντά του βρισκόταν ο περσινός νικητής στην Αργεντινή, ο Cal Crutchlow, που έκανε έναν καταπληκτικό Αγώνα στο Qatar πριν από τρεις εβδομάδες.

 

«Δεν θα έλεγα ότι μ’ αρέσει αυτή η πίστα», σχολίασε ο Βρετανός. «Δεν είναι στις αγαπημένες μου, αλλά φαίνεται ότι τα πάω καλά εδώ».

 

«Με την Honda εκμεταλλευόμαστε τα δυνατά φρένα στην 6η στροφή ενώ είμαστε δυνατοί και στο τελευταίο κομμάτι της πίστας».

 

«Δεν ξέρω όμως το γιατί αλλά πάντα είχα καλή σχέση μ’ αυτή την πίστα. Πάντα οι οπαδοί είναι πολλοί εδώ κι ελπίζω να τους δώσουμε ένα ωραίο θέαμα».

 

Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει με τον Cal, ο Danilo Petrucci λέει ότι η πίστα της Αργεντινής του αρέσει, αν και δεν έχει καταφέρει να πάρει καλά αποτελέσματα στο παρελθόν.

 

«Ειλικρινά μ’ αρέσει, αλλά ποτέ δεν έχω πάρει πολλούς βαθμούς εδώ λόγω λαθών και κακοτυχίας. Στόχος μου εδώ είναι πάντα η 5αδα».

 

«Σίγουρα και η 6αδα είναι καλή, αλλά θέλω να είμαι γρήγορος εδώ, αν και είναι αδύνατον να γίνουν προβλέψεις».

 

«Θα δούμε πως θα είναι η άσφαλτος αύριο και μετά θα δούμε και τον καιρό. Σίγουρα πάντως η Honda και η Suzuki θα είναι γρήγορες».

 

Εκπρόσωπος της Suzuki υπήρχε στη συνέντευξη και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Alex Rins, ο οποίος πήρε το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία πέρυσι, στην ίδια πίστα.

 

«Δεν ξέρω (σ.σ. αν θα καταφέρει τη νίκη φέτος). Σίγουρα έχω περισσότερη εμπειρία και η πίστα είναι καλή για εμάς».

 

«Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δώσω το 100% για να είμαι εκεί, μπροστά, παλεύοντας για το βάθρο ή για τη νίκη».

 

Τέλος, το παρών έδωσε στη συνέντευξη και ο Valentino Rossi, ο μόνος από τους αναβάτες που έχει αγωνιστεί στην Αργεντινή στο παρελθόν (Buenos Aires).

 

«Αυτή εδώ η πίστα, η Termas, είναι ιδιαίτερη τόσο για τη χάραξή της, όσο και – πιο πολύ – για την άσφαλτο και τον καιρό».

 

«Απ’ ότι φαίνεται και φέτος τα πράγματα θα είναι δύσκολα με τον καιρό, όπως πέρυσι. Ελπίζω λοιπόν να έχουμε Αγώνα στο στεγνό».

 

Δείτε εδώ τις ώρες μεταδόσεις όλων των κατηγοριών από την Cosmote TV.

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati εξηγεί τα πάντα!

« Προηγούμενο άρθρο

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της Alma

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα