• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο περσινός Αγώνας στην Αργεντινή;
Ήταν πολύ επικίνδυνος!
Νέα 28/03/2019 - 16:11

Ο Valentino Rossi ελπίζει ότι οι συνθήκες στην πίστα της Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή θα είναι ευνοϊκότερες από τις αντίστοιχες περσινές.

 

Ο 40χρονος άσος προέρχεται από έναν πολύ καλό Αγώνα στο Qatar, όταν παρά το ότι ξεκίνησε από την 14η θέση, κατάφερε να τερματίσει μέσα στην 5άδα και μόλις 6 δέκατα από την κορυφή.

 

Τώρα ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να βάλει την M1 του στο βάθρο των νικητών το βράδυ της Κυριακής και αν το καταφέρει, αυτό θα είναι το 233ο βάθρο του στα GP!

 

«Διασκέδασα τον Αγώνα του Qatar, αλλά τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην Αργεντινή», είπε ο Rossi.

 

«Κατ’ αρχάς, ελπίζουμε ότι θα έχουμε καλύτερες συνθήκες αυτό το Σ/Κ, μιας και αυτό είναι ανέκαθεν πολύ σημαντικό».

 

«Δευτερευόντως, ελπίζουμε ότι και ο καιρός θα είναι καλύτερος φέτος».

 

Η πίστα της Termas de Rio Hondo είναι σχεδόν πάντα πολύ βρώμικη την 1η ημέρα των ελεύθερων δοκιμών, λόγω της ελάχιστης χρήσης της από μοτοσυκλέτες.

 

Επιπλέον, ο καιρός εκεί είναι ασταθής και είναι χαρακτηριστικό ότι στα 5 χρόνια που γίνεται Grand Prix εκεί, δεν είχαμε ποτέ 100% στεγνό Αγώνα.

 

Ο Vale έχει κερδίσει το GP της Αργεντινής το 2015, κάνοντας εξαιρετικό Αγώνα για να πάρει τη νίκη επί του Marquez, ο οποίος είχε μια πτώση μετά από επαφή με τον Rossi.

 

Πέρυσι είχαμε το λάθος του Marquez στο σχηματισμό εκκίνησης, που είχε ως αποτέλεσμα ο Marc να οδηγεί απερίσκεπτα, δεχόμενος τρεις ποινές για τις επαφές που είχε με αντιπάλους του.

 

Μια εξ αυτών ήταν και με τον Valentino Rossi, που ξύπνησε μνήμες από τη μεγάλη κόντρα των δυο κορυφαίων πιλότων από το 2015.

 

Ήταν τότε που ο Rossi δεν είχε δεχτεί τη συγγνώμη του Marquez και μετά, στις δηλώσεις του, τον χαρακτήριζε ως τον αυτόν που έχει καταστρέψει το MotoGP!

 

«Ο περσινός Αγώνας ήταν πολύ επικίνδυνος λόγω της κατάστασης της πίστας που ήταν μισή βρεγμένη και μισή στεγνή».

 

«Ήταν δύσκολο να περνάς πάνω από τα υγρά σημεία με τα σλικ. Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Θα δούμε αν θα είμαστε δυνατοί».

 

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τερματίσω στο βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της Alma

« Προηγούμενο άρθρο

Leitner: Τα αεροδυναμικά;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα