• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Beirer: Πρέπει να πετύχουμε
Και θα το κάνουμε με ό,τι έχουμε!
Νέα 26/03/2019 - 13:55

Παρά τις αλλαγές στον κινητήρα και σε οδηγούς, η KTM εξακολουθεί να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για την ακρίβεια, το 2017 η KTM ξεκίνησε με κινητήρα “screamer” ενώ πλέον έχει αλλάξει σε “bing-bang” . Παρόλα αυτά ακόμη αρνούνται να αλλάξουν το σασί τους.

Το εργοστάσιο συνεχίζει και εμμένει στο ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, το οποίο διαφέρει αισθητά από τα υπόλοιπα στο grid του MotoGP και με το οποίο αγωνίζεται και στη δύσκολη κατηγορία της Moto2.

Το αφεντικό της ΚΤΜ, Pit Beirer δήλωσε σε συνέντευξη του:

«Αυτό δεν υφίσταται ως επιλογή. Φτάσαμε ως εδώ με την δική μας εξέλιξη, η οποία είναι μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα χρησιμοποιώντας δικές μας αναρτήσεις και σωληνωτό πλαίσιο.»

«Μας έφερε επιτυχίες σε κάθε κλάδο, οπότε θα μείνουμε με αυτό γιατί είμαστε οι μόνοι που έχουμε τόσο μεγάλη γνώση πάνω σε αυτό.»

«Υπάρχουν, μάλιστα, πίστες, που κάνουμε τους χρόνους που έκανε ο Marquez ένα χρόνο πριν.»

«Όλη η κατηγορία του MotoGP εξελίσσεται σαν τρελή, όλοι κάνουν βήματα μπροστά. Αλλά εάν μου λέγατε πριν 5 χρόνια ότι η ΚΤΜ θα έφτιαχνε μια μοτοσυκλέτα με ταχύτητα όση της περσινής μοτοσυκλέτας του Marquez, δεν θα το πίστευα.»

«Αλλά το κάναμε! Αυτό σημαίνει πως η μοτοσυκλέτα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και σε καλή ποιότητα

«Αλλά μιλάμε για το MotoGP είναι η πιο δύσκολη κατηγορία στους Αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών. Πρέπει να πετύχουμε με ό,τι έχουμε και θα το κάνουμε.»

Η ΚΤΜ στο πρώτο Αγώνα της χρονιάς κατάφερε να τερματίσει στην 12η θέση με τον Pol Espargaro ενώ ο νεοφερμένος στην ομάδα, Johann Zarco τερμάτισε 15ος .

Επόμενο άρθρο »

Φρενάροντας στην Termas de Rio Hondo

« Προηγούμενο άρθρο

Social Media Τρίτη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα