• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoE: Μεγάλη φωτιά στην Jerez!
Αμφιβολίες για το Πρωτάθλημα
Νέα 14/03/2019 - 10:28

Δεν είναι βέβαιο το αν η νέα ηλεκτρική κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η MotoE, θα κάνει το ντεμπούτο της φέτος στην Jerez, στις αρχές Μαΐου.

 

Οι αναβάτες της κατηγορίας βρίσκονται στη συγκεκριμένη πίστα από χτες, για να κάνουν δοκιμές ενόψει της έναρξης της σεζόν.

 

Κατά τη διάρκεια της νύχτας όμως, ξέσπασε μεγάλη φωτιά στο κοινόχρηστο κτίριο-γκαράζ που φυλάσσονται οι ηλεκτρικές Energica Ego μοτοσυκλέτες.

 

Χωρίς να υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες, ακούγεται ότι λόγω της φωτιάς καταστράφηκαν και οι 18 μοτοσυκλέτες του Πρωταθλήματος.

 

Πέρα από τις Energica Ego και οι ίδιες οι ομάδες έχασαν πολύτιμα (και πολλά) υλικά που είχαν φέρει στην πίστα για τις δοκιμές και τα οποία είναι απαραίτητα για το Πρωτάθλημα.

 

Λόγω της έκτασης της φωτιάς, είναι χαρακτηριστικές άλλωστε οι πρώτες φωτογραφίες που έχουμε, καταστράφηκαν εργαλεία, υπολογιστές, διάφορα kits κτλ.

 

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι κανείς άνθρωπος δεν κινδύνευσε και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

 

Μετά τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, θεωρείται πολύ δύσκολο για την Energica να ετοιμάσει 18 αγωνιστικού τύπου μοτοσυκλέτες για την έναρξη της σεζόν σε ενάμιση μήνα.

 

Μετά απ’ όλα αυτά, οι χρόνοι περνούν σε δεύτερη μοίρα. Την πρώτη (και τελευταία) ημέρα των δοκιμών, ο Eric Granado της Avintia ήταν στην 1η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Θα ξέρουμε πριν την Αργεντινή

« Προηγούμενο άρθρο

«Καταπέλτης» ο Dall’Igna!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα