• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto2: Αγώνας
Άντεξε και νίκησε ο Balda!
Νέα 10/03/2019 - 19:01

Όλα τα λεφτά στον Αγώνα της Moto2 ήταν οι τελευταίοι 4 γύροι. Ήταν τότε που ο Lorenzo Baldassarri άρχισε να νοιώθει την τρομερή πίεση του Tom Luthi.

 

Μέχρι τότε ο Balda κρατούσε τα ηνία του Αγώνα χωρίς κανένα πρόβλημα, όμως όλα άλλαξαν λίγο πριν το τέλος.

 

Ο έμπειρος Luthi ανέβασε την απόδοσή του και ξεπερνώντας τον Schrotter, άρχισε να κυνηγάει τον Baldassarri, όντας πιο γρήγορος στο δεύτερο μισό της πίστας.

 

Εκεί ήταν που έκανε τη διαφορά και στο τέλος πλησίασε στον πίσω τροχό του αντιπάλου του, ο οποίος δεν είχε καταλάβει ότι η μεταξύ τους διαφορά μειωνόταν.

 

Ο λόγος ήταν ότι δεν μπορούσε να δει την πινακίδα που του έβγαζε η ομάδα του!

 

Κατάφερε όμως να ανταπεξέλθει με πολύ ωραίο τρόπο στην πίεση που του άσκησε ο Luthi και στο τέλος να πάρει τη νίκη με 26χιλ διαφοράς!

 

Εκπληκτική ήταν και η μάχη ανάμεσα στον Schrotter και τον Remy Gardner, με τον δεύτερο να κλέβει την παράσταση και να επιβεβαιώνει τη δυναμική του και στον Αγώνα.

 

Ο Gardner πάλεψε με νύχια και με δόντια για το πρώτο βάθρο της καριέρας του, αλλά τελικά το έχασε από τον Schrotter για 2χιλ!

 

Πάρα πολύ καλός και ο Augusto Fernandez που πήρε την 5η θέση, από τις καλύτερες που έχει πάρει ποτέ σε Αγώνα της Moto2.

 

Ο Fernandez κράτησε πίσω του ονόματα που θεωρούνται φαβορί της κατηγορίας, όπως αυτά του Lowes (6ος), Marquez (7ος), Marini (8ος).

 

Εξαιρετικός ο Enea Bastianini, ήταν ο καλύτερος rookie, ενώ τα προβλήματα της ΚΤΜ στην πίστα φάνηκαν και στον Αγώνα, με τον Brad Binder να τερματίζει μόλις στην 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Qatar MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα