• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto3: Αγώνας
Έκανε την έκπληξη ο Kaito Toba!
Νέα 10/03/2019 - 18:55

Ένας φανταστικός Kaito Toba ανάγκασε τους αντιπάλους του να υποκλιθούν μπροστά του, κατακτώντας τη νίκη στον 1ο Αγώνα της σεζόν.

 

Ο Toba έγραψε ιστορία με τον φοβερό Αγώνα που έκανε, καθώς έγινε ο πρώτος Ιάπωνας που κερδίζει Αγώνα της Moto3.

 

Παράλληλα έγινε και ο πρώτος Ιάπωνας οδηγός που κερδίζει Αγώνα της μικρής κατηγορίας, εδώ και 12 χρόνια!
 

Ο Toba έμεινε στις μάχες για την 1η θέση μέχρι το τέλος και εκτελώντας στην εντέλεια τη στρατηγική του, πήρε τη νίκη από τον Lorenzo Dalla Porta.

 

Ο Dalla Porta πάντως ήταν ικανοποιημένος με τους 20β, ενώ μαζί τους στο βάθρο ήταν και ο Aron Canet που δεν κατάφερε όμως να χαρίσει τη νίκη στην ΚΤΜ.

 

Η διαφορά των τριών πρώτων, καθώς περνούσαν τη γραμμή τερματισμού, ήταν μικρότερη από δυο δέκατα, σ’ έναν ακόμα συναρπαστικό Αγώνα της κατηγορίας!

 

Λίγα δέκατα χώρισαν τον Marcos Ramirez από το βάθρο, καθώς ο Ισπανός συμβιβάστηκε με την 4η θέση.

 

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Celestino Vietti που κυνήγησε τον Ramirez στο τέλος, αλλά έμεινε πίσω του, στην 5η θέση, για μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Σημαντικό – δεύτερο μετά το χθεσινό στις κατατακτήριες – λάθος για τον Romano Fenati, με τον Ιταλό να εκτίει ποινή long lap penalty χωρίς να τον έχουν τιμωρήσει!

 

Ο Ιταλός είδε προειδοποίηση στον πίνακα οργάνων του για το ότι έχει περάσει αρκετές φορές εκτός ορίων πίστας, όμως μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι είχε τιμωρηθεί.

 

Έτσι πέρασε από τον ειδικά χαραγμένο χώρο στην 6η στροφή της πίστας κι έχασε πολύτιμα δευτερόλεπτα, τερματίζοντας τελικά στην 9η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα