• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AOYAMA: Επίσκεψη στην ομάδα της RCD Espanyol.
Επίτιμο μέλος του club της ομάδας ο Ιάπωνας.
Νέα 13/11/2009 - 10:00

Ο Hiroshi Aoyama, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 250cc φέτος, βρέθηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα της RCD Espanyol με την Getafe για το Copa del Rey, την προηγούμενη Τετάρτη στη Βαρκελώνη.

 

Ο Ιάπωνας, που δέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα συγχαρητήριο γράμμα από τον Πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, Yukio Hatoyama, επέδειξε το βραβείο του για την κατάκτηση του Τίτλου στα 250cc στους οπαδούς της Espanyol, στο στάδιο Cornellà-El Prat. Η Αυστριακή φίρμα Interwetten.com θα είναι ο κύριος χορηγός της ομάδας του Aoyama στα MotoGP το 2010, και ταυτόχρονα είναι και ο κύριος χορηγός της ομάδας της RCD Espanyol. Έτσι, ο αγώνας της Τετάρτης ήταν μια ευκαιρία για τον Aoyama να συναντηθεί με τον επίσης Ιάπωνα, ποδοσφαιριστή της Espanyol, Shunsuke Nakamura.

 

Ο Aoyama, που ζει στη Βαρκελώνη, εμφανίστηκε πριν τη σέντρα του αγώνα με την εμφάνιση του Nakamura στην ομάδα της Espanyol και επίσης με το Μετάλλιο του από την κατάκτηση του φετινού Τίτλου στα 250cc. Το γεγονός παρακολούθησαν 20.000 φίλοι της ομάδας, δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα. Μετά τη συνέντευξη τύπου, ο Aoyama έδωσε στον Nakamura ένα εορταστικό κράνος του και σε αντάλλαγμα έγινε επίτιμο μέλος του fan club της ομάδας.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Ο BYRNE team-mate του CHECA στη Ducati Althea

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Συνεργασία με το ίδρυμα Talita.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα