• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Συνεργασία με το ίδρυμα Talita.
Φιλανθρωπική δραστηριότητα από τον Ισπανό.
Νέα 13/11/2009 - 08:58

Ο Jorge Lorenzo είναι ένας από τους 12 διάσημους που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν για την όγδοη έκδοση του ημερολόγιου του ιδρύματος Talita, για το 2010. Ο νεαρός αναβάτης από την Mallorca, δεύτερος φέτος στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος, ήταν πολύ χαρούμενος που φωτογραφήθηκε για να βοηθήσει το ίδρυμα που έχει σα σκοπό τη βοήθεια και προστασία παιδιών, που πάσχουν από σύνδρομο Down.

 

Ο Lorenzo είχε φωτογραφηθεί και για το ημερολόγιο του ιδρύματος ANIMA, το οποίο βοηθάει παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία, για το 2009. Συνεπώς, ήταν εξοικειωμένος με τη διαδικασία. Ο Ισπανός φωτογραφήθηκε με την Anna Marlasca, από το φωτογράφο Óscar Fernández Orengo.

 

Για το ίδιο ημερολόγιο φωτογραφήθηκαν επίσης ο ηθοποιός Santi Millán, ο ποδοσφαιριστής Gerard Piqué, ο σεφ Carme Ruscalleda, το μοντέλο Eva González, η παρουσιάστρια Susanna Griso, ο σχεδιαστής Antonio Miró, ο τραγουδιστής José Luis Perales, ο δημοσιογράφος Luis del Olmo, η συγγραφέας María Vallejo-Nájera, ο τενίστας Fernando Verdasco και ο κωμικός Andreu Buenafuente. Επίσης, η έκδοση του συγκεκριμένου ημερολογίου περιελάμβανε και συνεργασία με την παρουσιάστρια και ηθοποιό Verónica Mengod.

Lorenzo Talita 2
Lorenzo Talita 2

Επόμενο άρθρο »

AOYAMA: Επίσκεψη στην ομάδα της RCD Espanyol.

« Προηγούμενο άρθρο

REPSOL HONDA: Θετικό πρόσημο από τις δοκιμές στην Valencia.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα