• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Εγώ κι ο Lorenzo;
Είμαστε η ημέρα με τη νύχτα!
Νέα 09/03/2019 - 01:17

Η πρώτη ημέρα και το ξεκίνημα του Marc Marquez στο Qatar ήταν εντυπωσιακό, με τον Ισπανό να διαλύει τον ανταγωνισμό.

 

Έκανε σχεδόν τον τέλειο γύρο, έσπασε τα χρονόμετρα κάνοντας νέο ρεκόρ πίστας και έφυγε με μια μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο πίσω του.

 

«Ήταν ένας καταπληκτικός χρόνος, αλλά κατάφερα να τον κάνω έχοντας ως σημείο αναφοράς τον Vinales που ήταν σε καλό γύρο».

 

«Είναι ένας χρόνος που μάλλον μας βάζει στις ΕΔ2 και αυτό θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε περισσότερο για τον Αγώνα αύριο».

 

Προηγουμένως είχε δηλώσει ότι ο Jorge Lorenzo τον ξάφνιασε, όπως και η απόδοση των Vinales και Dovizioso. Τον ρώτησαν πως διαφέρει η μέθοδος της δουλειάς τους.

 

«Εγώ κι ο Jorge είμαστε σαν τη μέρα με τη νύχτα! Τουλάχιστον στο πως οδηγούμε τη μοτοσυκλέτα. Εγώ κάνω ένα πράγμα κι αυτός ακριβώς το αντίθετο».

 

«Είμαι επιθετικός, ενώ αυτός είναι ομαλός. Είναι γρήγορος σε κάποιες στροφές κι εγώ σε άλλες. Θέλουμε χρόνο για να το κατανοήσουμε. Κοιτάζω τα δεδομένα του κι αυτός τα δικά μου».

 

Η RC213V φαίνεται ότι έχει σημειώσει ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο φέτος.

 

«Ναι, έχουμε μειώσει τη διαφορά μας με την Ducati στην τελική κι αυτό είναι σημαντικό. Το δουλεύαμε πολύ αυτό και τώρα τα καταφέραμε».

 

«Όμως θέλουμε ακόμα δουλειά με το μπροστινό. Δεν είναι εκεί που θέλω, αλλά είναι λογικό. Μιλάμε για αγωνιστική μοτοσυκλέτα που συνεχώς θέλει δουλειά».

 

Τέλος, λόγω του ώμου του, τον ρώτησαν αν δεν πίεσε στο μέγιστο βαθμό σήμερα.

 

«Όχι, πάντα πιέζω στο μάξιμουμ. Πίεζα στο όριο όπως και οι αντίπαλοί μου, αλλά η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια: όπου υποφέρουμε θα υποφέρουμε κι όπου μπορούμε θα επιτεθούμε».

 

«Εδώ υποφέρουμε και είναι δύσκολη πίστα για μένα. Είμαστε όμως στο σωστό δρόμο, όμως ακόμα έχουμε Παρασκευή. Η Κυριακή είναι που μετράει».

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Τώρα ανησυχώ…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα