• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξαφνιάστηκε ο Marquez
Από το ντεμπούτο του Lorenzo
Νέα 08/03/2019 - 23:29

Όταν ρώτησαν τον Marc Marquez, μετά το τέλος της πρώτης ημέρας του GP στο Qatar, ποιος αναβάτης τον ξάφνιασε, η απάντηση ήταν ο Jorge Lorenzo!

 

Ο Jorge ήταν μπροστά από τον Marquez στις ΕΔ1 και πίσω μόνο από τον Valentino Rossi, αν και στη συνέχεια υποχώρησε στην 11η θέση στις ΕΔ2.

 

«Με ξάφνιασε, ναι. Ξεκίνησε καλά και ήταν γρήγορος στις ΕΔ1 κι αυτό σημαίνει ότι νοιώθει τη μοτοσυκλέτα, δούλεψε καλά και θα είναι γρήγορος».

 

Όταν είπαν στον Jorge για τα σχόλια του Marquez, αποκρίθηκε: «Κι εγώ ξαφνιάστηκα με το χρόνο μου».

 

«Είμαι χαρούμενος και νοιώθω αισιόδοξος και άνετος πάνω στη μοτοσυκλέτα. Έχουμε πάρα πολύ μεγάλη δυναμική και δεν είμαστε καν κοντά σ’ αυτό που μπορούμε κι αυτό είναι καλό σημάδι».

 

«Στις πιο κρύες συνθήκες δεν είχαμε το κατάλληλο set-up και πρέπει να δουλέψουμε σ’ αυτό το κομμάτι».

 

Τόσο ο Marc, όσο και ο Lorenzo, προέρχονται από έναν δύσκολο χειμώνα με τραυματισμό για τον δεύτερο και δύσκολη ανάρρωση για τον πρώτο.

 

Πάντως ο Marquez, που ήδη από την πρώτη ημέρα έκανε νέο ρεκόρ πίστας στο Qatar, τονίζει ότι έχει ξεχάσει κιόλας τον χειρουργημένο του ώμο.

 

«Ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα, καλύτερα απ’ ότι στα τεστ. Ακόμα κι έτσι όμως, πρέπει να βελτιωθώ σε κάποια σημεία. Αλλά τώρα μπορώ και οδηγώ όπως θέλω».

 

Όμως ο ρυθμός Αγώνα είναι άλλη ιστορία και ο Ισπανός παραδέχεται ότι:

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε στο ρυθμό. Πρέπει ν’ αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα και ταχύτητα».

 

«Άλλωστε, ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για το βάθρο και τη νίκη την Κυριακή».

Επόμενο άρθρο »

Σταμάτησε το μυαλό του

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα