• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar MotoGP: ΕΔ2
Νέο ρεκόρ ο Marquez, εκτός 10αδας ο Rossi
Νέα 08/03/2019 - 20:13

Με μια τρομερή επίδειξη δύναμης, ο Marc Marquez κατάφερε να πάρει την 1η θέση στις ΕΔ2 και ν’ αφήσει πίσω του σχεδόν μισό δευτερόλεπτο τον ανταγωνισμό!

 

Παρά τα προβλήματα με τον ώμο του, ο Marc έδειξε ότι νοιώθει πάρα πολύ καλά πάνω στην RC213V, με μόνο ερωτηματικό τις αντοχές του στους 22 γύρους του Αγώνα.

 

Στον ένα πάντως τα πήγε περίφημα, κάνοντας ήδη από τις ΕΔ2 νέο ρεκόρ πίστας στο Qatar, καθώς έτσι λέγεται από φέτος ο απόλυτος χρόνος πίστας.

 

Κυριάρχησε λοιπόν ο Marquez, με τον Maverick Vinales να είναι μισό δευτερόλεπτο πίσω του και τον Jack Miller ν’ ακολουθεί στην 3η θέση.

 

Honda-Yamaha-Ducati στις τρεις πρώτες θέσεις, με μια ακόμα Ducati μπροστά, αυτή του Danilo Petrucci στην 4η θέση.

 

Ο Fabio Quartararo είχε δείξει από τις δοκιμές στο Qatar ότι έχει δυναμική στη συγκεκριμένη πίστα και σήμερα κατάφερε να μπει μέσα στη δεκάδα!

 

Τον έκτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Andrea Dovizioso, που ήταν η τρίτη Desmosedici GP19 στις πρώτες θέσεις.

 

Ο Franco Morbidelli επίσης έκανε καλό χρόνο και έβαλε τη Yamaha του στη δεκάδα, κάτι που απ’ όλες τις Yamaha δεν κατάφερε να κάνει μόνο ο Valentino Rossi.

 

Ο Ιταλός ήταν πρώτος στις ΕΔ1, αλλά στα δεύτερα ελεύθερα δεν ακολούθησε σωστή στρατηγική κι έμεινε πολύ πίσω, στην 17η θέση και 1,7’’ από τον πρώτο.

 

Πίσω από τον Morbido ακολουθούν οι δυο μοτοσυκλέτες της Suzuki, με τον Alex Rins και Joan Mir να έχουν ανάμεσά τους την Aprilia του Aleix Espargaro.

 

Πλην του Rossi και ο Jorge Lorenzo δεν κατάφερε να κάνει χρόνο μέσα στη 10άδα και έμεινε στην 11η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Ξαφνιάστηκε ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα