• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Qatar Test: Ημέρα 3
Στα μισά των δοκιμών η Suzuki κάνει το 1-2!
Νέα 25/02/2019 - 18:12

Τελευταία ημέρα δοκιμών για τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας στο Qatar και τρεις ώρες πριν το τέλος έχουμε την Suzuki να κάνει το 1-2 στη λίστα με τους χρόνους.

 

Ο Joan Mir είναι αυτός που κλέβει την παράσταση, έχοντας πετύχει 1:55,321 για να περάσει μπροστά από τον Alex Rins για 71χιλ.

 

Ένας rookie λοιπόν στην κορυφή, για την ώρα, με τον Mir να «ζηλεύει» από χτες την επιτυχία του άλλου νεοφερμένου στην κατηγορία, του Fabio Quartararo.

 

Όχι ότι ο Γάλλος τα πηγαίνει άσχημα, καθώς είναι στην 6η θέση – με διαφορά μόλις 4 δέκατα από την κορυφή – ενώ λίγο πίσω του είναι ο Pecco Bagnaia!

 

Έτσι λοιπόν έχουμε τρεις rookies στις εφτά πρώτες θέσεις!

 

Από εκεί και πέρα, ο Marquez επιβεβαιώνει ότι η φυσική του κατάσταση βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα κι έχει τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

 

Δυο δέκατα πίσω του, στην 4η θέση, είναι ο Maverick Vinales που συνεχίζει να νοιώθει άνετα με το γενικότερο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του.

 

Ο ομόσταυλός του, ο Valentino Rossi, είναι αυτός που κλείνει τη δεκάδα με μια διαφορά στα 7 δέκατα από τον πρώτο.

 

Η καλύτερη Ducati είναι αυτή του Andrea Dovizioso στην 5η θέση, με τον Petrucci να είναι 8ος, ενώ θέση στη δεκάδα έχει πάρει και ο Aleix Espargaro.

 

Ο Ισπανός είναι στην 9η θέση για την ώρα, όντας 0,676 πιο αργός από τον Rins. Τα έξι εργοστάσια της κατηγορίας έχουν διαφορά μικρότερη από 9 δέκατα μεταξύ τους, με τον Pol Espargaro να είναι στη 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Qatar Test: Ημέρα 3

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Απέναντι στην V4 R;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα