• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Απέναντι στην V4 R;
Σαν να είσαι σε πόλεμο με μαχαίρι!
Νέα 25/02/2019 - 16:26

Η πίστα του Phillip Island είναι ευνοϊκή για τις Ducati, όμως πολύ λίγοι θα περίμεναν τέτοια τεράστια διαφορά ανάμεσα σε Rea και Bautista.

 

Ο άσος της Kawasaki, όπως ήταν λογικό, δεν ήταν και στα καλύτερά του χτες, παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκε στις δηλώσεις του χαμογελαστός.

 

«Η μάχη με τον Bautista και την Ducati σήμερα, ήταν σαν να είσαι σε μια μάχη με όπλα στον πόλεμο κι εσύ να υπερασπίζεις τον εαυτό σου με μαχαίρι».

 

«Λυπάμαι που δεν κέρδισα, αλλά ξέρω ότι πήρα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προφανώς και πρέπει να δούμε τη διαφορά, που αναμφίβολα είναι μεγάλη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

 

Η διαχείριση των ελαστικών στο Phillip Island είναι πάρα πολύ σημαντική και ο Rea εξηγεί:

 

«Πέρα από τον κινητήρα, που χάνουμε σε σχέση με την Ducati, είναι και τα ελαστικά εδώ που αν δεν κάνεις σωστή διαχείριση κινδυνεύεις να μην τερματίσεις».

 

Τι πρέπει να γίνει, λοιπόν, από εδώ και πέρα;

 

«Να συνεχίσουμε τη δουλειά και να εστιάσουμε στη μοτοσυκλέτα. Η δύναμη της Kawasaki ήταν ανέκαθεν η απλότητά της κι από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε».

 

«Ο Αγώνας εδώ αποδείχθηκε δύσκολος για μένα, μιας και δεν μπορούσα να πιέσω όσο δυνατά ήθελα. Τώρα σκεφτόμαστε την Buriram».

 

Χτες, ο Rea έδωσε και μια σκληρή μάχη με τον ομόσταυλό του, τον Leon Haslam, ο οποίος τον πίεσε και στον πρώτο Αγώνα, αλλά τότε είχε μια πτώση.

 

«Ναι, τον περίμενα τόσο δυνατό! Είναι πεισματάρης αντίπαλος, αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολα μαζί του, μιας κι εδώ είναι ανταγωνιστικός».

 

Τέλος, για τον επόμενο Γύρο στην Ταϊλάνδη, είπε:

 

«Είναι μια stop-and-go πίστα με μια πολύ μεγάλη ευθεία. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Ίσως έχουμε μια από τα ίδια, όπως εδώ, ή ακόμα και χειρότερα».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Qatar Test: Ημέρα 3

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Δεν ακολουθούσα κάποιον

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα