• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Απέχω πολύ!
Από το να είμαι άνετος στην Honda
Νέα 24/02/2019 - 08:42

Ήταν η πρώτη του παρουσία μέσα σε πίστα, φορώντας τα χρώματα της νέας του ομάδας. Ο λόγος για τον Jorge Lorenzo στο τεστ του Qatar.

 

Ο Ισπανός έδωσε το παρών την 1η ημέρα, χτες, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάτι το αξιόλογο, όντας μόλις 21ος στους 23 οδηγούς.

 

Φυσικά ο Jorge δεν είναι ακόμα έτοιμος, μετά την εγχείριση στο χέρι, ενώ ούτε η μεγάλη απουσία του από τη μοτοσυκλέτα (είχε να οδηγήσει από τον Νοέμβριο) βοήθησε.

 

«Προφανώς και πονάω στα φρένα, αλλά τουλάχιστον μπορώ και κάνω 2-3 γύρους συνεχόμενους για να καταλάβω τη μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Ισπανός.

 

«Το θέμα είναι ότι έχουμε περίπου τρεις ώρες με την πίστα σε καλή κατάσταση. Αργά το βράδυ πέφτει αρκετά η θερμοκρασία».

 

«Από εργονομικής πλευράς, δεν νοιώθω ακόμα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα. Γλιστράω και δεν έχω αρκετή υποστήριξη από τη σέλα στην επιτάχυνση».

 

«Δυσκολεύομαι όμως και λόγω της φυσικής μου κατάστασης. Τέσσερεις μήνες χωρίς ν’ ανέβεις σε μοτοσυκλέτα είναι μεγάλο διάστημα».

 

Τη χτεσινή, πρώτη, ημέρα, ήταν μια Honda – του Marc Marquez – που κατάφερε να πετύχει την καλύτερη τελική ταχύτητα (348,3χλμ/ώρα).

 

Ο Lorenzo το χρησιμοποίησε για να δείξει ότι η ψαλίδα με την Ducati στο συγκεκριμένο θέμα, της τελικής ταχύτητας, συνεχίζει και μειώνεται.

 

«Βελτιώσαμε το μοτέρ κι είναι πολύ γρήγορο. Ο Marc ήταν ο ταχύτερος στην ευθεία κι αυτό είναι καλό σημάδι γιατί η Honda έχανε αρκετά σε τελική από την Ducati».

 

«Πρέπει όμως να βελτιώσουμε τα αεροδυναμικά για εμένα, μιας και χάνω λίγο σε σχέση με τον Marc και τον Cal».

 

«Είμαστε πολύ μακριά, αύριο όμως θα τους πλησιάσουμε και θα βελτιωθούμε σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Αυστραλία: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα