• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Test: «Πετούσε» ο Bautista!
4 δέκατα πίσω ο Rea κι η Kawasaki
Νέα 19/02/2019 - 10:13

Εξαιρετική η παρουσία του Alvaro Bautista στο τεστ της Αυστραλίας για τα SBK-Motul, με τον Ισπανό να είναι 1ος σε κάθε session και χτες και σήμερα.

 

Ήδη τη Δευτέρα είχε κάνει πολύ δυνατό χρόνο και σήμερα τον βελτίωσε ακόμα περισσότερο, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:30,303.

 

Αυτό το έκανε το πρωί, καθώς το απόγευμα έβρεξε και κανείς, όπως ήταν φυσικό, δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Ο Bautista πάντως ήταν δυνατός και στη προσομοίωση που επιχείρησε, μένοντας σταθερός στο 1:30 στους αρχικούς γύρους του.

 

Στα συνδυασμένα αποτελέσματα και πίσω από τη νέα V4 R της Ducati, βρίσκουμε τη νέα BMW και τον Tom Sykes!

 

Ο έμπειρος αναβάτης κατάφερε να πλησιάσει στα δυο δέκατα το χρόνο του Alvaro Bautista.

 

Το δίδυμο της Kawasaki, ο Leon Haslam και ο Jonathan Rea πήραν την 3η και την 4η θέση, με τον πρώτο – κάτι ασυνήθιστο – να κερδίζει για 54χιλ τον δεύτερο.

 

Ο Rea δεν έκανε κάποια προσομοίωση και συνέχισε τη δουλειά του πάνω στην ZX-10RR, μένοντας όμως 4 δέκατα πίσω από την πρώτη θέση.

 

Τον 5ο καλύτερο χρόνο έκανε ο Marco Melandri με την ιδιωτική του Yamaha R1. Ο Ιταλός είχε κάνει το διπλό στην Αυστραλία πέρυσι, με την εργοστασιακή Ducati.

 

Για μια ακόμη φορά έδειξε το ταλέντο του ο Τούρκος Toprak Razgatlioglu, βάζοντας την ιδιωτική του Kawasaki μόλις 80χιλ πίσω από τον έμπειρο Melandri.

 

Με μικρή διαφορά πίσω του, στην 7η θέση, ήταν ο Michael Van der Mark της εργοστασιακής Yamaha, που άφησε 8ο τον Sandro Cortese (Yamaha).

 

Οι δυο πτώσεις που είχε χτες, άφησαν αρκετά πίσω τον Alex Lowes, ο οποίος δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 9η θέση χτες.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Jordi Torres για την Pedercini Kawasaki. Ο Leon Camier ήταν και πάλι ο καλύτερος οδηγός της Honda (13ος) ενώ συνεχίζονται οι δυσκολίες για τον Chaz Davies της Ducati, που πέτυχε μόλις τον 14ο χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Social Media Τρίτη!

« Προηγούμενο άρθρο

Κέρδισε το στοίχημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα