• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κέρδισε το στοίχημα!
Και τώρα περιμένει ο Binder
Νέα 18/02/2019 - 16:21

Ο Brad Binder αποκάλυψε ότι του έχουν υποσχεθεί να οδηγήσει την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα του MotoGP, μετά την πρώτη του νίκη στη μεσαία κατηγορία πέρυσι.

 

Ο Ν. Αφρικανός αναβάτης είναι στην ομάδα του Aki Ajo τα τελευταία 4 χρόνια, έχοντας κερδίσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή το 2016 στην Moto3.

 

Τα δυο τελευταία χρόνια ο Brad Binder αγωνίζεται στη μεσαία κατηγορία, πάντα με την ομάδα του Ajo, με την οποία θα παραμείνει και φέτος.

 

Όπως λέει ο ίδιος, πέρυσι έβαλε στοίχημα με το αφεντικό στο Αγωνιστικό Τμήμα της KTM, τον Pit Beirer, με έπαθλο ένα τεστ με τη μοτοσυκλέτα του MotoGP.

 

Το στοίχημα ήταν μια νίκη στη μεσαία κατηγορία, με τον Brad Binder τελικά να παίρνει 3 νίκες πέρυσι. Πάντως ακόμα περιμένει το έπαθλο!

 

«Είχα βάλει στοίχημα με τον Pit ότι όποτε κέρδιζα τον πρώτο Αγώνα στην Moto2, θα οδηγούσα τη μοτοσυκλέτα MotoGP. Περιμένω ακόμα να γίνει».

 

«Πραγματικά το θέλω πολύ, να την οδηγήσω και να νοιώσω τη δύναμη αυτής της μεγάλης μοτοσυκλέτας».

 

Ο Binder θα κυνηγήσει μια θέση στη μεγάλη κατηγορία το 2020 και για να είναι σε μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ, θα πρέπει να φύγει πρώτα ο Hafizh Syahrin.

 

«Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά αν κερδίζεις έχεις ευκαιρίες ν’ ανέβεις. Αν όλα πάνε βάσει σχεδίου, τότε θα είμαι στη μεγάλη κατηγορία τη νέα χρονιά».

 

Φέτος η Moto2 θα είναι μια σχεδόν καινούργια κατηγορία για όλους, με νέο κινητήρα (Triumph), αναβαθμισμένα σε σημαντικό βαθμό ηλεκτρονικά και νέα πλαίσια για όλους.

 

Ο νέος ομόσταυλος του Brad Binder στην ομάδα του Aki Ajo, θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 πέρυσι, Jorge Martin.

Επόμενο άρθρο »

Marquez video: Οι καλύτερες

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Εγώ κι ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα