• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Εγώ κι ο Marquez
Έχουμε τη νοοτροπία του νικητή!
Νέα 18/02/2019 - 15:21

Ο Jonathan Rea είναι το μεγάλο φαβορί για τον Τίτλο στα SBK-Motul και φέτος, κάτι που σημαίνει ότι θα φτάσει τους 5 συνεχόμενους στο Πρωτάθλημα.

 

Η κυριαρχία του στα SBK-Motul δεν αμφισβητείται από κανένα, με πολλούς να τον συγκρίνουν με τον Marc Marquez στο MotoGP.

 

«Ο κάθε οδηγός έχει τις δικές του αρετές πάνω στη μοτοσυκλέτα», σχολίαζε στην παρουσίαση της Kawasaki ο Rea.

 

«Ο Marc σίγουρα έχει μεγάλο ταλέντο και δείχνει τις ικανότητές του στο MotoGP. Θεωρώ ότι και οι δυο μας έχουμε τη νοοτροπία του νικητή».

 

Πριν από κάθε νέα σεζόν, ο Marquez λέει ότι δεν ξεκινάει με τη σκέψη ότι αυτός είναι το μεγάλο φαβορί για τον Τίτλο. Το ίδιο κάνει και ο Rea;

 

«Ασφαλώς. Ακριβώς το ίδιο. Σ’ αυτό το άθλημα χαίρεσαι τις νίκες, αλλά πρέπει να τις ξεχνάς γρήγορα για να μπορείς να βελτιώνεσαι».

 

Τι είναι η νίκη για τον Rea; «Εθισμός… σαν ναρκωτικό! Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο κι αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματός μας».

 

Ο Rea από την πρώτη στιγμή που πήγε στην Kawasaki, το 2015, ένοιωσε σαν μέλος της πράσινης οικογένειας.

 

«Πάντα αναφέρω την ομάδα… κανείς δεν μπορεί να δει πόσο σκληρά δουλεύουν. Όλοι νομίζουν ότι τα καταφέρνουμε χάρη σ’ εμένα».

 

«Όμως χωρίς την ομάδα μου θα ήταν αδύνατον να πάρω ορισμένα αποτελέσματα».

 

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η εικόνα και τα συμπεράσματα που βγάζουμε βλέποντας τις χειμερινές δοκιμές, είναι ότι η Kawasaki είναι το φαβορί, αλλά ο ανταγωνισμός έχει κλείσει τη ψαλίδα.

 

«Εγώ είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που έχουμε κάνει, αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι κατεύθυνση έχουν ακολουθήσει οι άλλοι».

 

«Στο τέλος της περασμένης χρονιάς είχα ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα από την ομάδα και νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα έχει γίνει πιο καλή».

 

«Αναφέρομαι στο πλαίσιο αλλά και στον κινητήρα, μιας και καταφέραμε κι εκεί να κάνουμε ένα βήμα μπροστά».

 

Όσο για τον ανταγωνισμό;

 

«Δεν κοιτούσα τους χρόνους των άλλων. Κοιτούσα μόνο τους δικούς μου. Σίγουρα η Ducati θα μας κοντράρει, όπως και η Yamaha ειδικά με τον Lowes που έχει καλό ρυθμό».

Επόμενο άρθρο »

Κέρδισε το στοίχημα!

« Προηγούμενο άρθρο

35 διάσημοι εύχονται στον Valentino

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα