• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μέχρι τα 46 του!
Μπορεί ν’ αγωνίζεται ο Rossi!
Νέα 14/02/2019 - 14:30

Λίγες ημέρες πριν τα 40α γενέθλια του γιού του (αυτό το Σάββατο), ο Graziano Rossi μίλησε στην Corriere Della Sera για τον Valentino.

 

Ο πατέρας του Vale μίλησε για τη σκληρή και απαιτητική προετοιμασία του γιού του, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μπορεί ο Valentino ν’ αγωνίζεται στο MotoGP μέχρι τα 46 του!

 

Αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο, όσο κι αν φαντάζει ένα δύσκολο σενάριο, θα ήταν πραγματικά το καλύτερο τελείωμα μιας ονειρικής καριέρας ενός κορυφαίου αναβάτη.

 

Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών και προμηνύεται πάρα πολύ συναρπαστική, με πολλές αλλαγές στις ομάδες και αθλητές διψασμένους για διάκριση.

 

Ο Graziano Rossi μας λέει ότι ο Vale ξεκινά τη σεζόν σε πολύ καλή κατάσταση, μιας και η «…επιθυμία να μείνεις νέος είναι κάτι έμφυτο σε κάθε άνθρωπο».

 

Και συνέχισε λέγοντας: «Σε αντίθεση με άλλους, δείχνει ικανός να σταματά τις συνέπειες του χρόνου. Είναι στην καλύτερή του κατάσταση, όπως δέκα χρόνια πριν».

 

Τι του δίνει ενέργεια και διάθεση να συνεχίσει; «Η αδρεναλίνη του να οδηγείς μοτοσυκλέτα και να είσαι μπροστά από τους άλλους».

 

«Αλλά και η ικανοποίηση όταν γυρνάς σπίτι, ξαπλώνεις στο κρεβάτι και λες: σήμερα έκανα το καλύτερο δυνατό».

 

«Δεν κατάφερε να πάρει νίκη πέρυσι, αλλά έχει τα εφόδια να το πετύχει και πάλι. Δεν κέρδισε γιατί η Yamaha είχε πάρει λάθος κατεύθυνση».

 

Τέλος, του ζήτησαν να κάνει μια ευχή για τα 40α γενέθλια του γιού του:

 

«Να εμφανιστεί στον πρώτο Αγώνα της χρονιάς φέτος, σαν να είναι η πρώτη του φορά, ο πρώτος του Αγώνας. Να παρουσιαστεί με το ίδιο πνεύμα και την ίδια νοοτροπία».

 

Και τι θα συμβεί αν σταματήσει μετά το τέλος του τωρινού συμβολαίου του;

 

«Α, για μένα μπορεί ν’ αγωνίζεται μέχρι τα 46 του».

Επόμενο άρθρο »

Η Suzuki μιμείται την Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Τι τρέχει με τον Iannone;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα