• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Νέας τεχνολογίας» Michelin
Τα περιμένουμε στο φετινό Πρωτάθλημα
Νέα 14/02/2019 - 12:16

Οι νέες γόμες της Michelin για φέτος – ο σκελετός των ελαστικών της θα είναι ίδιος με πέρυσι – ετοιμάζονται για το τελευταίο τους τεστ πριν την έναρξη της σεζόν.

 

Τα δυο νέα μαλακά ελαστικά της Γαλλικής εταιρείας τα πήγαν περίφημα στο τεστ της Sepang, όπου (με καλές συνθήκες πίστας) είδαμε πολλούς οδηγούς στο 1:58 και τον Petricci να κάνει νέο ανεπίσημο ρεκόρ πίστας.

 

«Στην Sepang πήγαμε με μια νέα γόμα μπροστά, κάτι ανάμεσα στη μαλακή και στη μεσαία, και με δυο πίσω: μια μαλακή και μια μεσαία», σχολιάζει ο Piero Taramasso.

 

«Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά κι έτσι αν τα επιβεβαιώσουμε στο Qatar, τότε θα εισάγουμε αυτά τα νέα ελαστικά στη φετινή σεζόν».

 

«Το πλάνο είναι να έχουμε διαθέσιμο το νέο μπροστινό στο Qatar και τα δυο νέα πίσω από την Jerez και μετά».

 

Στην Sepang κι ενώ ο Petrucci – που έκανε τον εκπληκτικό χρόνο του με το «παλιό» πίσω ελαστικό – περίμενε ότι κάποιος θα τον ξεπερνούσε με το νέο, δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

 

Αλλά και ο ίδιος ο Petrux δεν είχε την ευκαιρία να βάλει ένα νέο ελαστικό που είχε φυλάξει για το τέλος και να πιέσει για χρόνο. Ο λόγος ήταν η πτώση του.

 

Ο Taramasso συνέχισε εξηγώντας:

 

«Τα ελαστικά αυτά έχουν τεχνολογία που χρησιμοποιούμε και στα αυτοκίνητα. Έτσι δουλεύουν και για τα δυο».

 

«Ήδη από πέρυσι εφαρμόσαμε πιλοτικά αυτή τη νέα τεχνολογία ελαστικών και μας έδωσε ένα μεγαλύτερο παράθυρο λειτουργίας».

 

«Έτσι εφαρμόσαμε την ίδια τεχνολογία και σ’ αυτές τις άλλες γόμες».

Επόμενο άρθρο »

Τι τρέχει με τον Iannone;

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό (με καθυστέρηση)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα