• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Όλα στη θέση τους!
Τώρα, μπορούμε νίκη-ες
Νέα 11/02/2019 - 12:04

Ο αναβάτης της Suzuki, Alex Rins, λέει ότι η Suzuki έχει τα πάντα έτοιμα και στη θέση τους, έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει νίκη ή νίκες το 2019.

 

Ο Rins είχε μια πολύ δυνατή παρουσία στο τριήμερο τεστ της Μαλαισίας την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Δεν ήταν ο χρόνος του στον ένα γύρο που εντυπωσίασε, αλλά ο ρυθμός του κατά τη διάρκεια της έντονης ζέστης στην πίστα, το μεσημέρι.

 

Οι άνθρωποι στο paddock μιλούσαν με τα καλύτερα για τον Ισπανό και την Suzuki και ιδιαίτερα ο Danilo Petrucci, που έφυγε από την Sepang με τον καλύτερο χρόνο.

 

Ο Rins ήταν 12ος στη λίστα με τους χρόνους, ωστόσο κανείς δεν είχε τόσους γύρους στο 1:59, ένα εντυπωσιακό επίτευγμα αν σκεφτεί κανείς ότι ο ρυθμός της νίκης του περσινού Αγώνα ήταν στο ψηλό 2:00.

 

«Ήταν θετική η αίσθηση που είχα», σχολίαζε ο Rins, ο οποίος δοκίμασε κι ένα καινούργιο φέρινγκ που έφερε η Suzuki στην πίστα, την τελευταία ημέρα.

 

«Βελτιώσαμε κι άλλο τη μοτοσυκλέτα και σίγουρα είναι καλύτερη για τον Αγώνα. Όμως πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

 

«Πρέπει να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα στο Qatar, γιατί εδώ δεν είχαμε το χρόνο. Πάντως θα είναι ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα. Πολλοί είναι μπροστά και το επίπεδο είναι ψηλό».

 

«Τώρα οι μηχανικοί πρέπει ν’ αναλύσουν τα δεδομένα. Κάναμε πολλούς γύρους στο 1:59 και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Αλλά πρέπει ν’ αναλύσουν τα δεδομένα για να μας δώσουν κάτι καινούργιο».

 

«Φέτος, η βάση μας είναι λίγο καλύτερη από την περσινή. Στο Qatar πρέπει να το επιβεβαιώσουμε αυτό. Δουλεύουμε πάντως καλά».

 

«Είναι αλήθεια ότι στη ζέστη κάναμε καλούς χρόνους και τις τρεις ημέρες. Είμαι ήρεμος και πιστεύω στο project μας, στη μοτοσυκλέτα μας. Η Suzuki δουλεύει πολύ σκληρά».

 

Τον ρώτησαν αν φοβάται την κυριαρχία των Ducati, με τέσσερεις κόκκινες μοτοσυκλέτες να φεύγουν στις 4 πρώτες θέσεις από την Μαλαισία.

 

«Όχι, διότι ο Αγώνας θα είναι τελείως διαφορετική υπόθεση. Στον ένα γύρο οι Ducati είναι γρήγορες, αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

 

Μετά το τέλος των τριών ημερών στην Sepang, ο Rins νοιώθει σίγουρα πιο κοντά στη νίκη.

 

«Δεν θα είναι εύκολο, μιας και το να κερδίσεις έναν Αγώνα είναι δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο πιστεύω ότι όλα είναι στη θέση τους και μπορούμε να κερδίσουμε μερικούς Αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Δεν θα μπορούσα

« Προηγούμενο άρθρο

Το μυστήριο του διακόπτη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα