• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbido: Φοβερό το κίνητρο
Να αγωνίζεσαι μαζί με τον Rossi!
Νέα 11/02/2019 - 09:35

Σύμφωνα με τον Franco Morbidelli, το να αγωνίζεσαι με τον Valentino Rossi στην ίδια κατηγορία, είναι ένα φοβερό κίνητρο από μόνο του!

 

Την ίδια ώρα, ο Morbido δήλωνε έκπληκτος από το ρυθμό και την ταχύτητα του νεοφερμένου στη μεγάλη κατηγορία, Pecco Bagnaia.

 

Ο Franky έκανε ένα πολύ καλό χρόνο στα πρώτα λεπτά των δοκιμών, την τελευταία ημέρα, και έμεινε μέχρι το τέλος μέσα στη δεκάδα των πρώτων.

 

Το 1:59,141 που πέτυχε, τον έβαλε 7χιλ μπροστά από τον Nakagami και 14χιλ μπροστά από τον Valentino Rossi.

 

«Είναι ωραίο, είναι καλό να παλεύεις με τον Valentino», έλεγε μετά το τέλος των δοκιμών στην Μαλαισία. «Όπως λέω, είναι φοβερό το κίνητρο όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους».

 

«Το να έχεις έναν Θρύλο δίπλα σου, ή μαζί σου μέσα στην πίστα, είναι κάτι που σου δίνει δύναμη και κίνητρο να κάνεις το κάτι παραπάνω. Ναι, νοιώθεις ωραία».

 

Πλέον, ο Valentino Rossi δεν θα έχει έναν, αλλά δυο αναβάτες του από την Ακαδημία του ως αντιπάλους του μέσα στις πίστες.

 

Και οι δυο είναι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στη μεσαία κατηγορία. Ο 2ος είναι ο Pecco Bagnaia, που εντυπωσίασε στο πρόσφατο τεστ της Μαλαισίας.

 

«Ο Pecco ήταν σούπερ γρήγορος», παραδέχεται ο Morbidelli.

 

«Είναι ένα εντυπωσιακό ταλέντο και όταν επιτέθηκε στο χρονόμετρο έκανε καταπληκτική δουλειά. Θα του δώσω συγχαρητήρια όταν τον δω στο γυμναστήριο».

Επόμενο άρθρο »

Το μυστήριο του διακόπτη

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ανταγωνιστικός;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα