• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Δεν μετρά πουθενά!
Το ανεπίσημο ρεκόρ στην Μαλαισία!
Νέα 09/02/2019 - 21:17

Ο Danilo Petrucci είναι ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο, με μοτοσυκλέτα, στην πίστα της Sepang, μετά το τέλος των επίσημων δοκιμών εκεί.

 

Ωστόσο ο ίδιος δεν θέλει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στον καταπληκτικό του χρόνο. Άλλωστε, όπως παραδέχεται, μ’ αυτό το χρόνο δεν κερδίζει τίποτα στο Πρωτάθλημα.

 

«Σίγουρα είμαι χαρούμενος, αλλά δεν μετρά πουθενά. Δεν πήρα βαθμούς ή κάποιο ρολόι για την pole position», σχολίασε ο Ιταλός.

 

«Δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω έναν καλό χρόνο, παρ’ όλο που ήρθε. Πριν είχα βάλει τα μεσαία ελαστικά, για να καταλάβω το όριο, και με τα μαλακά η διαφορά ήταν μεγάλη».

 

Ο Petrux δεν απέφυγε μια πτώση – φορώντας μάλιστα το νέο φέρινγκ των κόκκινων – που τον οδήγησε στο να φύγει από την πίστα πριν τελειώσει το τεστ.

 

Μάλιστα, έλεγε ότι ο χρόνος του δεν θα άντεχε, καθώς με το καινούργια μαλακή γόμα της Michelin – όπως πίστευε ο Petrucci – οι αντίπαλοί του θα τον πέρναγαν.

 

Ιδιαίτερα υπολόγιζε τον Vinales, που ήταν πρώτος τη δεύτερη ημέρα του τεστ, αλλά ο Ισπανός, αν και πίεσε, δεν μπορούσε να καταρρίψει το χρόνο του Ιταλού.

 

Ωστόσο, αν ο Αγώνας ήταν την επόμενη του τεστ, ο Petrux δεν ήταν βέβαιος ότι θα είχε το ρυθμό για να διεκδικήσει το βάθρο.

 

«Νομίζω ότι ο Vinales, ο Marquez είναι τραυματίας, είναι ο πιο δυνατός αυτές τις τρεις ημέρες, ειδικά με τη ζέστη. Είναι πάρα πολύ γρήγορος στη ζέστη, στην ώρα του Αγώνα».

 

«Νομίζω ότι εμείς θα ήμασταν στην 5αδα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε το βάθρο. Διότι τώρα βλέπετε 10ο τον Valentino, που πέρυσι ήταν εντυπωσιακός».

 

«Και ο Rins είναι πολύ γρήγορος στη ζέστη, όπως ο Marquez, ο Dovizioso, ο Morbidelli… είναι 10 οδηγοί! Έτσι η μάχη για την 5αδα είναι δύσκολη και ο ένας χρόνος δεν μετρά».

 

Τη δεύτερη ημέρα του τεστ, οι δυο Ducati έκαναν δυο προσομοιώσεις Αγώνα από 10 γύρους ο καθένας.

 

«Ακολουθώντας τον Dovi είδα πολλά πράγματα και σίγουρα ήταν μεγάλη βοήθεια που τον είχα δίπλα μου».

 

«Εννοώ ότι στη θεωρία είναι εύκολο να πεις κάτι, αλλά όταν παλεύεις για το κάθε δέκατο, είναι δύσκολο να το εφαρμόσεις».

 

«Δεν είναι εύκολο, αλλά ακολουθώντας τον κατάλαβα πολλά πράγματα κι ελπίζω κι ότι ο Andrea θα κατάλαβε κάποια πράγματα ακολουθώντας εμένα».

 

Για την πτώση, όταν φορούσε το νέο φέρινγκ της Ducati, ο Petrux είπε:

 

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έγινε. Όλα τα έκανα όπως και στους προηγούμενους γύρους. Δεν νομίζω να έπαιξε τόσο ρόλο για την πτώση το φέρινγκ».

 

«Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί έπεσα».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ανταγωνιστικός;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dovi προειδοποιεί:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα