• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovi προειδοποιεί:
Σήμερα δεν είδαμε την πραγματικότητα!
Νέα 08/02/2019 - 16:48

Το γεγονός ότι η Ducati είχε 4 μοτοσυκλέτες της στις πρώτες θέσεις των δοκιμών στην Sepang, δεν σημαίνει ότι το Borgo Panigale θα κυριαρχήσει στη μεγάλη κατηγορία.

 

Αυτή είναι η γνώμη του Andrea Dovizioso, ο οποίος πήρε την 4η θέση σήμερα, τρία δέκατα πιο αργός από τον Petrux και πίσω από το δίδυμο της Alma Pramac Ducati.

 

Την τελευταία ημέρα η Ducati έδωσε στους αναβάτες της και το νέο αεροδυναμικό της φέρινγκ, το οποίο δοκίμασαν τόσο ο Petrucci, όσο και ο Dovizioso.

 

«Η αίσθηση με το νέο φέρινγκ είναι καλή και μ’ αρέσει αυτό. Σήμερα κάναμε καλό χρόνο, η πίστα ήταν γρήγορη και πολλοί έκαναν πολύ καλούς χρόνους», σχολίασε ο Dovi.

 

«Ήταν ωραίο να το βλέπεις αυτό. Κάθε χρόνο κάνουμε δοκιμές εδώ κι έτσι ξέρουμε καλά την πίστα. Το 1:58… πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο!»

 

«Και είναι ωραίο που έχουμε 4 Ducati στην κορυφή. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, διότι αποτελεί μια καλή επιβεβαίωση για τη βάση που έχουμε».

 

«Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε οι πιο γρήγοροι… δεν δείχνει την πραγματικότητα, το τελικό αποτέλεσμα ενός Αγώνα. Είμαι όμως χαρούμενος».

 

Τον ρώτησαν ποιον βλέπει ως το μεγαλύτερο αντίπαλο της Yamaha, με τον Ιταλό να απαντά:

 

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις και τις Honda, μιας και οι αναβάτες τους δεν είναι ακόμα τελείως καλά».

 

«Νομίζω ότι η Yamaha ξεκινά από καλύτερη βάση, σε σχέση με πέρυσι κι επομένως τους περιμένω να ξεκινήσουν δυνατά στο Πρωτάθλημα».

 

«Κι ο Rins είναι πολύ γρήγορος. Αλλά ακόμα είναι νωρίς».

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι δεν αποτέλεσε έκπληξη γι’ αυτόν, ο φοβερός χρόνος του Petrucci, ο καλύτερος που έχει καταγραφεί ποτέ από μοτοσυκλέτα στην Sepang.

 

«Όλοι είμαστε έκπληκτοι από τους χρόνους, όμως δεν έβρεξε για τρεις ημέρες κι έτσι η πίστα βελτιώθηκε πολύ».

 

«Όμως δεν με εξέπληξε ο χρόνος του Danilo, μιας και είχε δείξει ότι είναι πολύ γρήγορος και στο παρελθόν».

 

«Σ’ αυτό το τεστ δούλεψε για να δει που μπορεί να βελτιωθεί, σε ό,τι αφορά στον Αγώνα. Αυτό είναι που τον νοιάζει τώρα».

 

«Έχει μεγαλύτερη δυναμική, από αυτή που μας έχει δείξει μέχρι στιγμής».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Δεν μετρά πουθενά!

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: Όχι πια «χαμένοι»!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα