• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο μοτέρ και πλαίσιο
Για την Suzuki στην Sepang
Νέα 06/02/2019 - 14:04

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Suzuki, Ken Kawauchi, επιβεβαίωσε ότι στην Μαλαισία – όπου γίνεται αυτές τις ημέρες το πρώτο τεστ του ’19 – η ομάδα θα έχει καινούργιο μοτέρ και πλαίσιο.

 

Τα νέων προδιαγραφών αυτά εξαρτήματα, είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας των δυο οδηγών της ομάδας, για το ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει το εργοστάσιο φέτος.

 

Και είναι μια πολύ σημαντική απόφαση, ειδικά αυτή για τον κινητήρα, μιας και η Suzuki δεν θα έχει τις παραχωρήσεις που είχε πέρυσι, με μεγαλύτερο μειονέκτημα το πάγωμα εξέλιξης του κινητήρα.

 

Την τελευταία φορά που δεν είχε παραχωρήσεις το εργοστάσιο, ήταν το 2017 όταν και είχε πάρει λάθος κατεύθυνση, με αποτέλεσμα τις άσχημες εμφανίσεις στις πίστες.

 

«Μετά το τέλος της περασμένης σεζόν, είχαμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι έπρεπε να αλλάξουμε στο σύνολο της μοτοσυκλέτας», σχολίασε ο Kawauchi.

 

«Οι αναβάτες μάς έδωσαν λίγο-πολύ την ίδια πληροφόρηση και την ίδια κατεύθυνση και πλέον τελειοποιήσαμε το σύνολο».

 

«Εξελίξαμε έναν νέων προδιαγραφών κινητήρα κι ένα νέων προδιαγραφών πλαίσιο, ενώ βελτιώσαμε λίγο και τα ηλεκτρονικά και το φέρινγκ».

 

«Η φιλοσοφία μας στην Suzuki είναι να μην καταστρέφουμε και να χτίζουμε από την αρχή, αλλά να συνεχίσουμε την εξέλιξη βήμα-βήμα».

 

«Κρατάμε αυτό που έχουμε, τη βάση μας και προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλους τους τομείς της μοτοσυκλέτας, χωρίς να υπονομεύσουμε την όλη ισορροπία».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θετικό ξεκίνημα

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: Ίδια κατεύθυνση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα