• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σαν τους Men in Black!
Έτοιμος για τη νέα σεζόν ο Vale
Νέα 04/02/2019 - 10:54

Ο Valentino Rossi, ο οποίος σε λίγες ημέρες – στις 16 Φεβρουαρίου – θα γίνει 40 χρονών, ετοιμάζεται για την 24η χρονιά του στα GP.

 

Παρά το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του με την Yamaha, δεν κατάφερε να κερδίσει έστω έναν Αγώνα πέρυσι, ο Rossi ήταν η καλύτερη Yamaha στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Ιταλός σούπερ-σταρ πήρε την τρίτη θέση στην τελική βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας, έχοντας μπροστά του μόνο τους Marc Marquez και Andrea Dovizioso.

 

«Η νέα μοτοσυκλέτα μας δείχνει υπέροχη», έλεγε ο Vale κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Yamaha στην Jakarta σήμερα.

 

«Είναι πιο επιθετική, με το μαύρο το πράσινο και το μπλε χρώμα. Μοιάζουμε λίγο σαν τους Men in Black (σ.σ. ταινία)».

 

«Κρίμα που τελείωσαν οι διακοπές, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι κι έτοιμοι για τη νέα σεζόν».

 

«Εγώ κι ο Maverick κάνουμε καλό δίδυμο. Είναι νέος, δυστυχώς εγώ δεν είμαι, αλλά έχω πολλή εμπειρία. Δίνουμε ωραίες μάχες εντός πίστας και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον εκτός».

 

«Όλες οι εργοστασιακές ομάδες δουλεύουν σαν ένα σύνολο, έτσι κι εμείς ακούμε τι λέει και τι κάνει ο Maverick με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Είναι γρήγορος αναβάτης και γενναίος και είναι καλό που τον έχω ως ομόσταυλό μου», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Valentino.

 

Στην Yamaha ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την τελική επιλογή του κινητήρα, τον οποίον θα σφραγίσουν για το 2019.

 

Στα τεστ του Νοεμβρίου σε Valencia και Jerez, το δίδυμο της ομάδας δεν είχε κατασταλάξει σε έναν κινητήρα για τη συνέχεια.

 

Δεν αποκλείεται να δούμε έναν διαφορετικών προδιαγραφών κινητήρα στις δοκιμές τις Sepang που ξεκινούν σε λίγες ημέρες, στις 06 Φεβρουαρίου.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Valentino Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα