• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Suzuki
Χωρίς αλλαγές στα χρώματα της ομάδας
Νέα 04/02/2019 - 09:33

Η Αγωνιστική ομάδα της Suzuki παρουσίασε τα νέα της χρώματα για το 2019, τα οποία δεν έχουν ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με ό,τι ξέραμε.

 

Η ομάδα δεν έκανε κάπου συγκεκριμένα την εκδήλωση, απλά μας παρουσίασε τις μοτοσυκλέτες των Rins και Mir μέσω Youtube video.

 

Τα χρώματα είναι σχεδόν ίδια, με μόνη μικρή αλλαγή τις λίγο μεγαλύτερες κίτρινες και γκρι πινελιές στο μπροστινό φέρινγκ και στα πλάγια της GSX-RR.

 

Ο Alex Rins, στην 3η του χρονιά με την Suzuki, κατάφερε να τελειώσει την περσινή σεζόν με τρία βάθρα στους τέσσερεις τελευταίους Αγώνες.

 

Για τον Ισπανό, ο στόχος φέτος είναι να κάνει το επόμενο βήμα και να καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Ο πρώτος μας στόχος είναι να κάνουμε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα που θα μπορεί να παίρνει νίκες», σχολίασε ο Rins.

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε να μαζεύουμε εμπειρία, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για τη νίκη».

 

«Είχαμε καλό σύνολο από πέρυσι και για το ’19 προσπαθήσαμε να έχουμε μια μοτοσυκλέτα που θα είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς».

 

Η Suzuki δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης από το 2016, χρονιά κατά την οποία στην ομάδα αγωνιζόταν ο Maverick Vinales.

 

Ο δεύτερος οδηγός της Suzuki για το 2019, είναι ο Joan Mir που παίρνει τη θέση του Andrea Iannone και θέλει να βαδίσει στα χνάρια του Vinales.

 

«Για να είμαστε ρεαλιστές, αυτή την πρώτη χρονιά θα μαθαίνουμε συνεχώς. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά στο Qatar και να βελτιωνόμαστε Αγώνα με τον Αγώνα».

 

«Πρέπει να προσαρμοστώ στη μοτοσυκλέτα, στην ομάδα, στην κατηγορία και ν’ αρχίζω να μειώνω τη διαφορά από τους άλλους μπροστά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Σαν τους Men in Black!

« Προηγούμενο άρθρο

Ποτέ μην λες ποτέ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα