• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbido: Ίδια Μ1 με του Rossi;
Αυτό θα βοηθήσει και τους δυο μας!
Νέα 31/01/2019 - 11:20

Ο Franco Morbidelli θεωρεί ότι έχοντας την ίδια μοτοσυκλέτα με τον Valentino Rossi φέτος, είναι κάτι το οποίο θα βοηθήσει και τους δυο τους.

 

Ο Morbido, που τα δυο τελευταία χρόνια έχει πάρει τον Τίτλο στην Moto2 και τον τίτλο του καλύτερου Rookie στη μεγάλη κατηγορία, είναι αναβάτης της νέας Petronas Yamaha.

 

Στην ομάδα αυτή, ο νεαρός Ιταλός θα έχει στη διάθεσή του την Μ1 της Yamaha του 2019, ίδιων προδιαγραφών με τη μοτοσυκλέτα των Rossi-Vinales.

 

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να συγκρίνει και να βλέπει δεδομένα των εργοστασιακών, κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια με την Tech3 που είχε πάντα λίγο πιο «παλιά» μοτοσυκλέτα.

 

«Θα βοηθήσει και τους δυο μας αυτό», είπε ο Morbido στην παρουσίαση της Petronas Yamaha. «Περισσότερο εμένα παρά εκείνον».

 

«Θα μοιραζόμαστε πληροφορίες, εντυπώσεις και αυτό θα είναι χρήσιμο τόσο για εμένα, όσο και για εκείνον».

 

«Και φυσικά το γεγονός αυτό αποτελεί κίνητρο, να κάνω τέλεια δουλειά και να προσπαθήσω να τον κερδίσω, όπως και όλους τους άλλους στην πίστα. Αυτός είναι ο στόχος κι αυτό θέλω να κάνω».

 

Θυμίζουμε ότι ο Morbidelli τα είχε πάει πολύ καλά στα τεστ της Valencia και της Jerez τον περασμένο Νοέμβριο, κατακτώντας την 6η θέση και στα δυο.

 

«Με την Yamaha πάντα έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει κι άλλο περιθώριο», συνέχισε  να λέει ο νεαρός αναβάτης από την Ιταλία.

 

«Ακόμα κι όταν βάζεις καινούργιο ελαστικό, θεωρείς ότι πάντα υπάρχει τρόπος να πάρεις το κάτι παραπάνω».

 

«Αυτό που θέλω, είναι να φτάσω σ’ ένα σημείο με το καινούργιο ελαστικό που να πω: δεν πάει άλλο, μέχρι εκεί είναι το όριο. Τα έδωσα όλα».

 

«Είναι γλυκιά μοτοσυκλέτα και όταν έχεις καινούργιο ελαστικό, είναι απίστευτη η αίσθηση που σου δίνει».

Επόμενο άρθρο »

Έκλεισε το μουσείο του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Ο νέος coach του Rossi (;)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα