• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο νέος coach του Rossi (;)
Κι η νέα προσθήκη στην Ακαδημία
Νέα 31/01/2019 - 09:54

Οι μεταγραφές για τους αναβάτες και τους οδηγούς εξέλιξης μπορεί να έχουν τελειώσει, ωστόσο μια σημαντική θέση έμενε κενή εδώ και αρκετές εβδομάδες.

 

Πρόκειται για τη θέση του coach του Valentino Rossi, μιας και από τον Νοέμβριο είχε γίνει γνωστό ότι ο Luca Cadalora αποφάσισε να σταματήσει τη μεταξύ τους συνεργασία.

 

Ο Luca πήρε αυτή την απόφαση γιατί ήθελε να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, κάτι που δεν γίνεται εύκολα με το απαιτητικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος.

 

Στα τεστ του Νοεμβρίου, όπως έγινε γνωστό, ήταν παρών στο γκαράζ της ομάδας του Rossi, ο Idalio Gavira που έχει το ρόλο του coach για τους οδηγούς της Ακαδημίας του Vale.

 

Αυτό, σύμφωνα με το «αδελφό» gpone.com – που έχει περισσότερες πληροφορίες εκ των έσω – αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι μπορεί αυτός να είναι ο νέος coach του Valentino.

 

Επιπλέον, υπάρχει και κάτι άλλο που ισχυροποιεί αυτή την πεποίθηση.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική μας χώρα, ο Roberto Locatelli – που εκτελεί χρέη σχολιαστή στην τηλεόραση – είναι έτοιμος να γίνει ο νέος coach στην Ακαδημία του Vale.

 

Αν οι παραπάνω πληροφορίες είναι σωστές, αυτό θα φανεί ενδεχομένως άμεσα, ίσως και από το τεστ της Sepang που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Επόμενο άρθρο »

Morbido: Ίδια Μ1 με του Rossi;

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν υπάρχει άλλος σαν τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα