• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φιλόδοξο αουτσάιντερ!
Χαρακτηρίζει την Petronas Yamaha ο Razali
Νέα 28/01/2019 - 13:56

Ο CEO της Sepang, Razlan Razali, περιγράφει τη νέα Petronas Yamaha ως «φιλόδοξο αουτσάιντερ», κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης της ομάδας.

 

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για την Μαλαισία και τη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία «χτίστηκε» μέσα σε διάστημα λιγότερο από έξι μήνες, για να είναι έτοιμη για το ντεμπούτο της φέτος.

 

Η Petronas Yamaha θα είναι η νέα δορυφορική ομάδα της Yamaha από φέτος, όταν και θα κάνει την πρώτη της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP.

 

Ο Razlan Razali μίλησε για τη νέα αυτή πρόκληση, ελπίζοντας ότι η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές θα κρατήσει για πολλά χρόνια.

 

«Αν και είμαστε το αουτσάιντερ, εν τούτοις παραμένουμε φιλόδοξοι για τους φετινούς μας στόχους», σχολίασε και συνέχισε:

 

«Είναι σημαντικό να κάνουμε καλά αποτελέσματα από την πρώτη χρονιά κι έχουμε εμπιστοσύνη στους δυο αναβάτες μας, τον Franco και τον Fabio».

 

«Πλέον, με την παρουσία της Petronas SIC Racing και στις τρεις κατηγορίες, είμαστε η μεγαλύτερη μη εργοστασιακή ομάδα στο paddock».

 

«Φτιάξαμε μια ομάδα που αποτελείται από περισσότερους από 50 ανθρώπους από πάνω από 10 εθνικότητες και αναβάτες από 5 χώρες».

 

«Ελπίζουμε ότι οι αναβάτες μας στη μεγάλη κατηγορία θα βοηθήσουν στην περαιτέρω εξέλιξη της R1 και θα έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία».

 

«Η συνεργασία ανάμεσα στην Yamaha, στην SIC (σ.σ. Sepang International Circuit) και στην Yamaha είναι τεράστια».

 

«Έχει φέρει καινούργιο ενθουσιασμό και φρεσκάδα στο MotoGP, ενώ άλλαξε το τοπίο των δυο τροχών στη Ν.Α. Ασία αλλά και παγκοσμίως».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θα μ’ ενοχλούσε

« Προηγούμενο άρθρο

Δημήτρης Σιφναίος: Το τελευταίο ταξίδι...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα