• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απρόσμενο χειρουργείο!
Για τον Dani Pedrosa
Νέα 10/01/2019 - 11:30

Θα αργήσει, όπως φαίνεται, να ανέβει και πάλι στη μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ ο Dani Pedrosa, ο οποίος πήρε μια πρώτη γεύση της RS-GP τον Δεκέμβριο.

 

Όπως ανακοινώθηκε, ο Ισπανός θα είναι απών από το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας και δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στα τεστ του Φεβρουαρίου.

 

Ο Dani διεγνώσθη με διπλό τραυματισμό στη δεξιά του κλείδα, εκεί όπου το κόκαλο λόγω των πολλών χτυπημάτων έχει εξασθενήσει.

 

Έτσι ο 33χρονος θα μπει στο χειρουργείο για μια ειδική επέμβαση όπου θα χρησιμοποιηθούν βλαστοκύτταρά του για να δυναμώσει το κόκαλο.

 

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η περίοδος αποθεραπείας του Pedrosa θα είναι μεγάλη κι επομένως ο Ισπανός θα χάσει τα χειμερινά τεστ.

 

«Ο τραυματισμός αυτός στην κλείδα ήρθε απρόσμενα», σχολιάζει ο Dani. «Όλα αυτά τα χρόνια είχα αρκετούς τραυματισμούς σ’ αυτό το σημείο».

 

«Το μεσαίο μέρος δεν έχει σωστή ροή αίματος και δημιουργείται οστεοπόρωση κι έτσι χρειάζεται αποτελεσματική αντιμετώπιση».

 

Η ΚΤΜ, στην οποία ανήκει πλέον ο Pedrosa ως οδηγός εξέλιξης, στηρίζει τον οδηγό της.

 

«Τους ευχαριστώ για την υποστήριξη. Θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το συναρπαστικό καθήκον που έχω μπροστά μου».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Χωρίς τους 5 Τίτλους;

« Προηγούμενο άρθρο

Το μέλλον είναι (σχεδόν) εδώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα