• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Την πίεση την έχει ο Marquez
Όχι ο Lorenzo!
Νέα 08/01/2019 - 13:46

Περισσότερη θα είναι η πίεση για τον Marc Marquez φέτος στο γκαράζ της Repsol Honda, παρά για τον νέο του ομόσταυλο, τον Jorge Lorenzo.

 

Αυτή είναι η γνώμη του τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα 500cc, Wayne Rainey.

 

Το γεγονός ότι ο Lorenzo είναι νεοφερμένος στην Repsol Honda, αλλά και το ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει «χτιστεί» γύρω από τον Marquez, παρέχουν ελαφρυντικά στον Ισπανό.

 

Έτσι, όπως λέει και ο Rainey, είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν να δουν τον Jorge Lorenzo να κερδίζει τον ομόσταυλό του από την πρώτη κιόλας χρονιά.

 

«Ο Lorenzo θα έχει μεγάλο κίνητρο να κερδίσει τον Marquez. Είναι όμως απρόβλεπτος. Οδηγεί με συγκεκριμένο τρόπο τη μοτοσυκλέτα».

 

«Αν καταφέρει και πιέσει τον Marquez και τον οδηγήσει σε λάθη, αυτό θα είναι καλό γι’ αυτόν».

 

«Η πίεση άλλωστε είναι μεγαλύτερη στη μεριά του Marc, απ’ ότι στου Lorenzo. Ο Jorge έρχεται από την Ducati, ενώ η Honda είναι η ομάδα του Marquez».

 

«Η μοτοσυκλέτα της Honda έχει φτιαχτεί για τον Marquez. Ο Lorenzo αν έρχεται 3ος ή 4ος μπορεί να λέει ότι ακόμα προσαρμόζομαι».

 

«Πάντως, πιστεύω ότι ο Lorenzo θα θέλει να μπει μέσα και να κερδίσει από τον πρώτο Αγώνα για να δείξει ότι δεν αστειεύεται».

 

Τέλος, ο Rainey μίλησε και για τις πολλές πτώσεις του Marc Marquez (23) πέρυσι, που είχε τις περισσότερες από κάθε άλλον αναβάτη της μεγάλης κατηγορίας.

 

«Αν κάνει πάνω από 20 πτώσεις και φέτος... τιμωρεί τον εαυτό του! Οι πιθανότητες δεν είναι μαζί σου όταν κάνεις τέτοια λάθη».

 

«Όταν έχεις πέσει και γλιστράς με 200χλμ/ώρα είσαι καλά για τα πρώτα δυο μέτρα, αλλά μετά όταν αρχίζεις και κατρακυλάς όλα μπορεί να συμβούν».

 

«Ελπίζω να βρει έναν τρόπο να είναι πιο σταθερός. Πρέπει να μένει πάνω στη μοτοσυκλέτα του περισσότερο. Δεν είναι υγιές να κάνεις τέτοια λάθη».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Από κοινού η απόφαση

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP και Brembo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα