• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Greek Social Media!
Με ευχές, βόλτες και αναμνήσεις!
Νέα 04/01/2019 - 10:31

Καλή Χρονιά και Καλό μήνα σε όλους!

Συνεχίζουμε με γιορτινό κλίμα και μερικούς από τους Έλληνες οδηγούς  να “μοιράζουν” ευχές.

Ξεκινάμε με τον πολυπρωταθλητή, Σάκη Συνιώρη, ο οποίος δημοσίευσε το παρακάτω Χριστουγεννιάτικο βίντεο με έναν πολύ γρήγορο Άγιο Βασίλη να μας εύχεται καλή χρονιά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happynewyear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Sinioris (@sakissinioris) στις 31 Δεκ, 2018 στις 2:16 πμ PST

 

Ο οδηγός της κατηγορίας Open, Μενέλαος Κοντογιάννης, μας ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα, παρομοιάζοντας το γιορτινό τραπέζι με έναν γύρο πάνω στην μοτοσυκλέτα του, με έναν χιουμοριστικό τρόπο γράφοντας: << Πηγαίνω στο Χριστουγεννιάτικο δείπνο σαν μπρααααπ!!! Καλά Χριστούγεννα!>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Going to Christmas dinner its like braaaappppp!!!! Marry XMAS!!!🎁🎁🎁🎄🎄🎄🎄🎆🎆🎆

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Menelaos Kontogiannis (@menelaoskontogiannis) στις 24 Δεκ, 2018 στις 7:01 πμ PST

 

Ένας ακόμη οδηγός που μας ευχήθηκε με μια αγωνιστική φωτογραφία του είναι ο Θωμάς Σκούρτας. Ο νεαρός οδηγός της KTM στην κατηγορία Νέων ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία με ευχές για τις γιορτές.

 

Αρκετοί όμως ήταν οι οδηγοί που δεν περίμεναν ούτε μέρα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την καινούργια σεζόν.

Ο νεαρός οδηγός, Βασίλης Παντελεάκης, άρχισε ήδη τις προπονήσεις flat-track, για να είναι όσο πιο προετοιμασμένος μπορεί για την καινούργια αγωνιστική σεζόν!

 

Σκληρή προπόνηση και για τον φετινό Πρωταθλητή της κατηγορίας Superbike, Λευτέρη Πίππο, ο οποίος είναι και πολυπρωταθλητής Trial και γι’αυτό είπε να αφήσει για λίγο την άσφαλτο και να γυρίσει στην άλλη μεγάλη αγάπη του…το Trial.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beta factory 300.!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lefteris Pippos (@lefterispippos) στις 30 Δεκ, 2018 στις 1:22 μμ PST

 

Ακόμη ένας οδηγός που άφησε για λίγο την άσφαλτο είναι ο Δημήτρης Καρακώστας. Ο οδηγός της κατηγορίας Supersport πήγε βόλτα στα χιόνια μαζί με την αγαπημένη του Honda. << Ήξερα ότι είχα μπλέξει από την πρώτη φορά που σε είδα να χαμογελάς…>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I know I was in trouble, the first time I saw you smile 😏 #lovemybike Thanks @chrisgramm_ for the sick photos 🤩

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Καρακώστας (@espresso_piloti7) στις 2 Ιαν, 2019 στις 11:40 πμ PST

 

Από την άλλη πλευρά, ο πρώην Πρωταθλητής της κατηγορίας Racing, Ανδρέας Λεφέβρ, έμεινε στην πίστα όμως αυτή την φορά δεν καβάλησε μοτοσυκλέτα. Από ότι θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο Ανδρέας έκανε βόλτα με αυτοκίνητο.

Δείχνοντας μας έτσι πως απολαμβάνει την ταχύτητα και στους τέσσερεις τροχούς.

 

Καθώς ήρθε το 2019, κάποιοι οδηγοί είχαν μια πιο νοσταλγική διάθεση!

Ο οδηγός της δίχρονης κατηγορίας Racing, Βασίλης Στάμου, μοιράστηκε μαζί μας την παρακάτω φωτογραφία με χιουμοριστική διάθεση καθώς περιμένει να αρχίσει πάλι το Πρωτάθλημα.

 

 

Και το δίλημμα του 6 φορές Πρωταθλητή της Racing, Γιώργου Κίτσου, συνεχίζεται. Όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά, δεν είναι ακόμα βέβαιη η συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα.

Μοιράστηκε μαζί μας ακόμα μια φωτογραφία από την αγωνιστική του καριέρα και ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα μας ανακοινώσει την απόφαση του.


 

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες και πιο γιορτινές δημοσιεύσεις της εβδομάδας. Εμείς θα είμαστε εδώ και την επόμενη Παρασκευή με περισσότερα νέα από τα Social Media των Ελλήνων οδηγών!

 

Επιμέλεια Social Media: Μαρία Καλογήρου

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αν με νικήσει;

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν αγωνιζόμαστε για τα χρήματα!

Χορηγοί