• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rins πανέτοιμος!
Να οδηγήσει μπροστά την Suzuki!
Νέα 31/12/2018 - 10:31

Μπορεί ακόμα να τον θεωρούν «σχεδόν rookie», ωστόσο ο Davide Brivio είναι απολύτως πεπεισμένος ότι ο Alex Rins μπορεί να ανταπεξέλθει στο νέο του ρόλο.

 

Στα 23 του, ο Rins είναι ο μικρότερος σε ηλικία αναβάτης που θα οδηγήσει την εξέλιξη ενός εργοστασίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Δύσκολο το έργο του, όμως ο Brivio πιστεύει στον νεαρό Ισπανό, που κατάφερε ν’ ανέβει πέντε φορές στο βάθρο των νικητών το 2019.

 

«Πρέπει να πω ότι και στο παρελθόν ο Rins έκανε τις δικές του επιλογές, έφτιαξε το δικό του σύνολο, δείχνοντάς μας ότι είναι πολύ καλός στην εξέλιξη».

 

«Πρέπει να πω ότι νοιώθω ότι είναι έτοιμος γι’ αυτή τη δουλειά. Ίσως στην αρχή θα είναι ωραίο που θα έχει τη βοήθεια του Guintoli».

 

«Ο Alex βελτιώνεται Αγώνα με τον Αγώνα, μαθαίνει, ωριμάζει και είναι γρήγορος».

 

Κι ενώ ο Iannone έκανε παράπονα για αρκετά μεγάλη φθορά των ελαστικών του προς το τέλος των Αγώνων, το ακριβώς αντίθετο συνέβαινε με τον Rins.

 

«Θέλω να πω ότι είναι ιδιαίτερα δυνατός στη διαχείριση των ελαστικών και τα καταφέρνει πολύ καλά όταν αυτό απαιτείται».

 

«Κάποιες φορές κάνει φοβερά πράγματα και τα κάνει να φαίνονται εύκολα, ή μάλλον ότι του βγαίνουν φυσιολογικά».

 

«Κάνει έναν καλό χρόνο, ή παίρνει μια καλή θέση στον Αγώνα και νομίζεις ότι δεν προσπάθησε καν! Πρέπει να δουλέψουμε στο ταλέντο του αυτό. Είναι πολλά που μπορούν να τον κάνουν ακόμα καλύτερο».

 

Από την άλλη, ο Brivio δεν περιμένει ότι ο Rins θα είναι επικεφαλής στην εξέλιξη της GSX-RR για πολύ, μιας και ο Mir έχει το ταλέντο να κάνει σπουδαία πράγματα στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Όμως δεν πιστεύω ότι θα του πάρει και πολύ του Mir και μόλις νοιώσει καλά θ’ αρχίσει να δοκιμάζει νέα εξαρτήματα, να πειραματίζεται».

 

«Είναι ο τύπος του αναβάτη που μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά, όμως στην αρχή δεν θα είναι αυτή η προτεραιότητά του».

 

«Στην αρχή περιμένω ότι θα εμπιστευτεί τη δουλειά του Alex και ότι θα τον ακολουθεί και μετά θα ψάξει να βρει τι ταιριάζει περισσότερο σ’ αυτόν».

Επόμενο άρθρο »

Η σιωπή του Samurai

« Προηγούμενο άρθρο

Στηρίζουμε τον Βασίλη Παντελεάκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα