• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στηρίζουμε τον Βασίλη Παντελεάκη
Και κερδίζουμε πλούσια δώρα!
Νέα 28/12/2018 - 12:12

Ο Βασίλης Παντελεάκης συνεχίζει με αμείωτη ένταση την προετοιμασία του για μια ακόμη χρονιά στο Ιταλικό Πρωτάθλημα και στην κορυφαία κατηγορία MiniGP.

 

Σ’ αυτή θ’ αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα έχοντας εξασφαλίσει τη μεταγραφή του στην Πρωταθλήτρια ομάδα!

 

Οι απαιτήσεις για τη συμμετοχή στο δύσκολο Ιταλικό Πρωτάθλημα είναι πολλές και όχι μόνο αγωνιστικές.

 

Ο Βασίλης χρειάζεται και τη δική μας βοήθεια ώστε να καταφέρει να ανταπεξέλθει και το 2019 στην πρόκληση που έχει απέναντί του.

 

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τον νεαρό Έλληνα αναβάτη να συνεχίσει να πορεύεται με το μυαλό και τη σκέψη του στο... MotoGP!

 

Στηρίζουμε, λοιπόν, τον Βασίλη αλλά βγαίνουμε και κερδισμένοι, μέσω του διαγωνισμού που «τρέχει» αυτές τις ημέρες.

 

Αγοράζοντας λαχνούς των 2€, μπαίνουμε στην κλήρωση για πλούσια δώρα, με τον πρώτο νικητή να κερδίζει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο Superior αξίας 2,200€!

 

Αυτό δεν θα είναι και το μοναδικό δώρο, καθώς θα κληρωθούν μπουφάν, γάντια, ελαστικά μοτοσυκλέτας και πολλά άλλα δώρα, τα οποία και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 

Για να πάρετε τους λαχνούς σας κάνετε κατάθεση στο λογαριασμό (EUROBANK) IBAN:GR1002603280000920200646817 με αιτιολογία το email σας για να λάβετε τους λαχνούς.

 

Κόστος: 2€/λαχνός (μπορείτε να πάρετε όσους θέλετε)

 

Το μεγάλο δώρο θα προκύψει από τα 4 τελευταία ψηφία του πρώτου αριθμού της κλήρωσης του λαϊκού λαχείου που θα γίνει στης 26 Μαρτίου 2019.

 

Τα υπόλοιπα δώρα θα κληρωθούν στο κατάστημα Planetbikes (Λεωφόρος Πεντέλης 2 Βριλήσσια) την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 με ηλεκτρονική κλήρωση και μετάδοση μέσω live streaming από τη σελίδα του Βασίλη στο Facebook (εδώ).

Επόμενο άρθρο »

Ο Rins πανέτοιμος!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ανοιχτό το ενδεχόμενο

Χορηγοί