• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Marquez για Marini
«Για μένα είναι ένας ακόμα αντίπαλος»
Νέα 21/12/2018 - 13:19

Ένας από τους διεκδικητές της μάχης για τον Τίτλο της Moto2 το 2019 θα είναι ο Alex Marquez, ο αδερφός του Marc στη μεγάλη κατηγορία.

 

Μεγάλος του αντίπαλος μέσα στις πίστες θα είναι ο Luca Marini, ο ετεροθαλής αδερφός του Valentino Rossi, τον οποίο πιστεύουν πολύ στην ομάδα (SKY VR46).

 

Στη θεωρία, τουλάχιστον, αυτοί οι δυο θα είναι στη μάχη του Τίτλου, μαζί με άλλους έμπειρους αναβάτες της κατηγορίας.

 

Πως επηρεάζει τον Alex και τον Luca η μεγάλη αντιπαλότητα των αδερφών τους; Ρώτησαν σχετικά τον Ισπανό, ο οποίος αποκρίθηκε:

 

«Για μένα είναι ένας ακόμα αντίπαλος. Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστεί, αλλά το ίδιο μου κάνει. Στο κάτω-κάτω όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».

 

«Είναι γρήγορος και σταθερός και σίγουρα θα δούμε ωραίες μάχες, κάτι που σημαίνει ωραίο θέαμα».

 

Όταν τον ρώτησαν για άλλους πιθανούς αντιπάλους του στη μάχη για τον Τίτλο τη νέα σεζόν, ο Alex Marquez δεν ήθελε να πει πολλά:

 

«Δεν ξέρουμε ακόμα, θα είναι ουσιαστικά καινούργια κατηγορία και θα δούμε ποιος θα καταφέρει να προσαρμοστεί πιο γρήγορα».

 

«Μετά από τους πρώτους 3-4 Αγώνες θα έχουν ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα και θα καταλάβουμε ποιοι θα είναι οι διεκδικητές».

 

Τη νέα σεζόν, η κατηγορία της Moto2 αλλάζει σε μεγάλο βαθμό με την έλευση των νέων και πιο δυνατών κινητήρων της Triumph, αλλά και των ηλεκτρονικών της Magneti Marelli.

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Στην αρχή δεν το πίστευα!

« Προηγούμενο άρθρο

Greek Social Media!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα